Αυξημένη προσοχή στο νησί και νέα δωρεάν rapid-test στο Κόρθι...

Στιγμιότυπο από δωρεάν rapid-test στο Κόρθι πέρσι.

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια το νησί μας κατάφερε να είναι συνεχώς «πράσινο», δηλαδή να είναι στη βαθμίδα με τα λιγότερα κρούσματα. Αυτό έγινε χάρη στην ιδιαίτερη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών κυρίως όμως, στην προσπάθεια των κατοίκων και των επισκεπτών, όλων εσάς που με ευλάβεια ακολουθήσατε τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σήμερα η χώρα μας, μαζί και το νησί μας, βρίσκεται στη δίνη μιας ακόμη έξαρσης της πανδημίας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν όσο το δυνατόν αυστηρότερα και κυρίως για τους εκδρομείς που επιστρέφουν στην Άνδρο, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες τα προβλεπόμενα μέτρα (δηλαδή τεστ, μάσκες, απομόνωση για λίγες μέρες κλπ.).

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το νησί μας «πράσινο» και κυρίως να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας.

Ευελπιστώ ότι για μία ακόμα φορά θα τα καταφέρουμε με την υπεύθυνη στάση όλων. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS 

O Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας, προγραμματίζει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) στο Κόρθι.  

Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 31/12/2021, Κόρθι 10:00 – 14:00 (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κορθίου)

Όσοι προσέλθουν, θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα τα εξής στοιχεία:

  1. Προσωπικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ),
  2. Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  3. Απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα

 ΠΡΟΣΟΧΗ: εκτάκτως μόνο για εκείνη την ημέρα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) στο Μπατσί.

H αυστηρή τήρηση μέτρων προστασίας έναντι της Covid-19 (χρήση μάσκας και τήρηση των αποστάσεων) είναι υποχρεωτική. Προσέχουμε και επιστρέφουμε με ασφάλεια στην προηγούμενη μας ζωή.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλές αυτές οι πρωτοβουλίες, και ακόμα καλύτερο θα είναι να ενταθούν τις επόμενες ημέρες...δυστυχώς η "Ο" έχει πλέον ανεξέλεγκτη διασπορά, και ενώ η Άνδρος τα πήγαινε εξαιρετικά καλά, όσον αφορά τα κρούσματα, φοβάμαι ότι η μαζική μετακίνηση προς Αθήνα για τις γιορτές θα έχει άσχημο αντίκτυπο το προσεχές διάστημα. Μακάρι να βγω λάθος...