ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ MEΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΡΟΒΑΤΟΥ

 
 
Μηχανήματα του Επαρχείου και του Δήμου επί το έργον της αποκατάστασης της κατολίσθησης στην περιοχή του Απροβάτου σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε στην περιοχή από το Απροβάτου είχε ως συνέπεια να μεγάλη κατολίσθηση επί του επαρχιακού δρόμου Χώρας - Γαυρίου γύρω στις 12:00 σήμερα το πρωί. Η κυκλοφορία διακόπηκε για μιάμιση ώρα (από 12:00 μέχρι 13:30) μέχρι να φτάσουν από Μένητες και Σταυροπέδα δύο μηχανήματα του Επαρχείου με επικεφαλής τον Έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη και από Απροβάτου ένα μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου. 
Επί τόπου είχε σπεύσει για τον έλεγχο της κυκλοφορίας η Αστυνομία Άνδρου από Χώρα και η Πυροσβεστική από Απροβάτου. Τα τρία μηχανήματα καθάρισαν πλήρως τον δρόμο, που δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία στις 13:30. Αρκετοί όμως από τους κατευθυνόμενους προς Γαύριο είχαν χάσει το διερχόμενο πλοίο Super Star και υπήρξε πρόβλημα γιατί τα επόμενα πλοία (Andros & Superferry) ήταν υπερπλήρη. Η μόνη λύση για τους λίγους επιβάτες (της τελευταίας στιγμής) που έχασαν το πλοίο ήταν ο Θεολόγος που διέρχεται αύριο Πέμπτη 25/8 το πρωί. 
 
Επί τόπου ο Έπαρχος που έχει την ευθύνη για το επαρχιακό δίκτυο. 
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24/08/2022
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από το Απροβάτο μέχρι την Σταυροπέδα, κατόπιν της επέμβασης των μηχανημάτων του Δήμου και της Περιφέρειας στην περιοχή Αγία Ελεούσα. Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο δήμαρχος για διακοπές.
Ούτε σερφ με φωτοσοπ δεν του κανόνισαν.