ΑΝΔΡΟΣ: Φθινοπωρινοί ρυθμοί, αλλά έξαρση τα Σαββατοκύριακα…

 

Η Άνδρος  έχει μπει για τα καλά στους φθινοπωρινούς ρυθμούς της. Το επιβεβαίωσα  χθες το απόγευμα σε μία σύντομη βόλτα, κατεβαίνοντας από τα Αποίκια  στην Χώρα. Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες αποτελούν μία ανάμνηση  και η ζωή εδώ κυλά πλέον πολύ ήσυχα, κάτι που ισχύει τους περισσότερους μήνες του χρόνου για το νησί μας.

Τις καθημερινές βλέπουμε πια λιγότερο κόσμο,  μόνο τους μόνιμους κατοίκους και μερικούς Ευρωπαίους τουρίστες κι έτσι όσοι τυχεροί μένουμε ακόμη εδώ, έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ποιοτικές στιγμές, άνεση και χαλάρωση, πλεονεκτήματα που δεν υπάρχουν τον Αύγουστο.

 

Βέβαια  όσο κρατάει ακόμη ο καιρός  έχουμε τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου που δεν διστάζουν να φύγουν από την Αθήνα έστω και λίγες ώρες. Άλλωστε ο καιρός ακόμη είναι πολύ καλός κι ευνοεί τις σύντομες αποδράσεις. Εκτός αυτού ας μην ξεχνάμε και τους περιπατητές , προερχόμενοι από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται τα μοναδικά μονοπάτια του νησιού.

Μάλιστα όπως πληροφορήθηκα, τα καράβια της επιστροφής και αυτή την  Κυριακή είναι γεμάτα και με δυσκολία βρήκα ένα εισιτήριο και αυτό από ακύρωση!

Φραγκίσκη Βαλμά

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet