ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΪ

Με επιτυχία και για τρίτη χρονιά διοργανώθηκε στο Μπατσί από το Δήμο Άνδρου η "16η ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα" που διοργανώνει το Ινστιτούτο Παύλος Μυλωνάς. Την διοργάνωση ανέλαβαν η Ιωάννα Σαραβάνου και η Σοφία Τουντασακη και την ενίσχυσαν εθελοντικά δύο άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας από το αστυνομικό τμήμα Υδρούσας. 

Να σημειώσουμε, τονίζοντας τον ρόλο των δύο κυριών, στελεχών του Δήμου Άνδρου, πως είναι αυτές που έχουν αναλάβει τις περισσότερες διοργανώσεις και βοήθειες σε όλη την Άνδρο. Εκεί που άλλοι μεμψιμοιρούν η Ιωάννα και η Σοφία βγάζουν θετική ενέργεια και δίνουν ψυχή υλοποιώντας τόσες δράσεις για το νησί συμβάλλοντας στις δραστηριότητες της Άνδρου. Και βέβαια και η Ελληνική Αστυνομία που είναι παρούσα παντού κι αυτή.

Φωτογραφίες, καθώς και τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν με αλκοτέστ θα σταλούν στο Ινστιτούτο και θα παρουσιαστούν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι και στα ανοικτά καταστήματα (ναι υπάρχουν ακόμα ανοικτά καταστήματα στην Άνδρο) υπήρχε παρουσία της ομάδας διοργάνωσης και των αστυνομικών κι έγινε αποτελεσματική προσπάθεια ένας από κάθε παρέα, που είχε την ευθύνη της επιστροφής με το αυτοκίνητο να μην πιει αλκοόλ... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet