ΑΛΑΔΙΝΟΥ: Χορηγίες και στο νοικοκυροχώρι…

(Χορηγίες για την Άνδρο δεν βρίσκει μόνο ο δήμαρχος βρίσκουν και δραστήριοι κάτοικοι, σύλλογοι και πρόεδροι των χωριών της Άνδρου. Πάντα θα υπάρχουν ευγενικοί και προσφέροντες κάτοικοι να συμβάλουν στην βελτίωση και στον ευπρεπισμό των χωριών τους μη περιμένοντας τα πάντα από την πολιτεία. Το Αλαδινού είναι ένα χωριό υπόδειγμα του είδους.

Πρόσφατα παρουσιάσαμε την πλατειούλα και το θεατράκι που δημιούργησαν χορηγίες κι εργασίες κατοίκων δίπλα στο εξαιρετικό πέτρινο γεφύρι της περιοχής. Σήμερα παρουσιάζουμε την διαμόρφωση και τον ευπρεπισμό της πλατείας του χωριού που δημιουργήθηκε από προσφορές κτημάτων και χρημάτων των ιδίων των κατοίκων όπως γράφει ευχαριστώντας τους ο δραστήριος σύλλογος του, που έχει μια αεικίνητη πρόεδρο του, αλλά και η περιοχή έναν εξαιρετικά δραστήριο πρόεδρο τοπικού - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΑΔΙΝΟΥ

Ευχαριστεί την οικογένεια της κ. Κάτιας Στρατή για των εξωραϊσμό του τοιχίου της πλατείας του χωριού μας εις μνήμη του συζύγου τής Γιάννη Στρατή. Τν ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία της με μια μαρμάρινη πλάκα με αναφορά στο έργο και μαζί με αυτή και μαρμάρινη πλάκα για τους συγχωριανούς μας που έδωσαν παλαιότερα τα κτήματα τους για την διάνοιξη της πλατείας μας. Τέλος, η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν επίσης και άλλους δωρητές, που προσέφεραν με όποιο τρόπο μπορούσαν, για των εξωραϊσμό και ευπρεπεισμό του χωριού μας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet