Ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Άνδρου σχετικά με το Κληροδότημα Μουστάκα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

Το καλοκαίρι του 2022, το Μουστάκειο Κληροδότημα είχε πλή­ρως ανακαινίσει και εξοπλίσει τον πάνω όροφο, όπου στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο Πίσω Μεριάς το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο Σχολείο. Τότε ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος κ. I. Αντωνέλλος είχε στείλει τους εργά­τες να ελέγξουν και να επισκευάσουν την οροφή και τους τοίχους του Εργαστη­ρίου Κομμωτικής και στη συνέχεια βάφτηκαν.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδιαφορία το Μουστάκειο. Απεναντίας η διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος έχει ενισχύσει και συνεχίζει να ενισχύει το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σχολείου μας στο ΚΟΡΘΙ, που στεγάζεται στο Μουστάκειο Σχολείο με την παροχή εξοπλισμού στα Εργαστήρια Μηχανολογίας και Κομμωτικής, καθώς και την παροχή αναλωσίμων υλικών στο Γραφείο καθηγητών, Η/Υ, πολυμη- χανήματος φωτοτυπικού - εκτυπωτή κ.α.

Πολλές φορές έχουμε εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για την Προ­σφορά του στο Σχολείο μας που φανερώνει όχι μόνο την ευαισθησία του αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη μαθητιώσα νεολαία.

Πράγματι ήταν ένα ατυχές γεγονός η αποκόλληση σοβάδων από την οροφή του εργαστηρίου Κομμωτικής του Παραρτήματος του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ, που ίσως προκλήθηκε από το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή το προηγούμενο απόγευμα και σίγουρα τότε έγινε. Τέ­τοια περιστατικά συμβαίνουν. Όπως έχουμε ενημερωθεί, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους θα ανακαινισθούν πλήρως και όλες οι αίθουσες του κάτω ορόφου που στεγάζεται το Παράρτημα του Σχολείου μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ να γίνει ευκαιρία αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

ΜΠΛΗΖΙΩΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εκτός των ευχολογίων της διεύθυνσης, καλό θα ήταν το ίδρυμα να διερευνήσει σε βάθος την αποκόλληση των σοβάδων από την οροφή. Οι κτιριακές εγκατάστασεις των σχολείων δεν σχεδιάζονται ώστε τέτοια περιστατικά να συμβαίνουν. Θα ήθελα να πιστεύω ότι έχει κινηθεί ήδη διαδικασία ελέγχου του κτιρίου από μηχανικούς ειδικευόμενους στη διάγνωση προβλημάτων υγρασίας προ της επιστροφής των μαθητών στους χώρους του κτιρίου.