ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΔΡΟΜΟΣ) ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ (ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ)

 

Φωτογραφία από την καταγγελία Α. Μήλα

(Από τον κ. Αναστάσιο Μήλα λάβαμε καταγγελία για ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ(ΔΡΟΜΟΣ) ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ, που έχει συντελεστεί από το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021. Το πρόβλημα αυτό ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ και οι υπηρεσίες του δεν το έχουν λύσει ακόμα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα ρυμοτομίας και κυκλοφορίας στη περιοχή ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ της Χώρας ΑΝΔΡΟΥ. Το Εν Άνδρω επικοινώνησε με τη νομικό σύμβουλος του Δήμου Άνδρου, η οποία είχε πλήρη γνώση του θέματος, που έχει παραπεμφθεί, όπως εξήγησε στην πολεοδομία Άνδρου και αυτοψία και σύνταξη σχετικού πρωτόκολλου διοικητικής αποβολής – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Φωτογραφία από την καταγγελία Α. Μήλα 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΗΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2021 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2023 ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο το νοημα της αναρτησης αυτης Διαμαντη ?? Εχεις ενημερωθει και απο τις δυο πλευρες αν αυτη η καταγγελεια εχει βαση ??
Σου περασε καποιο μια καταγγελεια που τετοιες γινονται κατα εκαντονταδες και εσυ την δημοσιποιεις ??
Δηλαδη ξεκιναει το Ενανδρω να ασχολειται κανοντας αναρτησεις Ανδριωτικων καταγγελειων ??
Sorry δεν ειναι σοβαρα πραγμματα αυτα .
(Σημειωσε οτι ουδεμια σχεσει εχω ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο και ουσιαστικα δεν τους γνωριζω,αλλα γνωριζω πολυ καλα
για το καθεστος του οικοπεδου αυτου, που δεν ειναι οπως καταγγελεται )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράφουμε πως πήραμε τηλέφωνο τη νομική υπηρεσία και επιβεβαίωσε πως υπάρχει καταγγελία και διαπιστώσαμε πως υπάρχει απόφαση του ΔΣ του 2016 που αποδέχεται την παραχώρηση μέρους του οικοπέδου ως κοινόχρηστο χώρο.
Από εκεί και μετά συζητήσαμε με τον καταγγέλλοντα τηλεφωνικά και εξηγήσαμε πως δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε προσωπικούς υπαινιγμούς που υπήρχαν στο κείμενο γιατί δεν δημοσιεύουμε προσωπικούς υπαινιγμούς. Και το δημοσιεύσαμε. Αν υπάρχει πρόβλημα δεχόμαστε και την όποια απάντηση.
Προς ενημέρωση σας έχουμε δημοσιεύσει τις αλληλο-καταγγελίες δύο μπαρ στο Μπατσί, τη διαμάχη δύο μπαρ στο Κόρθι, Όλα αυτά επειδή αφορούσαν το δημόσιο συμφέρον.
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας που απαντά κυρίως σε ιδιωτικές καταγγελίες και μάς εφιστά την προσοχή...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro