ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ

 

Δεν θα διανοιγεί ο παραπάνω δρόμος στους Ανεμόμυλους της Χώρας σύμφωνα με τις προτάσεις του Δήμου Άνδρου 

Με την σημερινή δημοσίευση θέλουμε να διευκρινίσουμε ορισμένα σημεία δημοσίευσης μας στις 28.4.2023 με τίτλο «ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΔΡΟΜΟΣ) ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ (ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ)» κατόπιν σχετικής καταγγελίας που μας εστάλη. Το «Εν Άνδρω» τότε, προς επιβεβαίωση των καταγγελομένων, επικοινώνησε άμεσα με αρμόδιο τμήμα του Δήμου Άνδρου και επιβεβαίωσε ότι επίκειται αυτοψία. Δεν επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και φερόμενο σαν «καταπατητή», γιατί δεν γνώριζε τα στοιχεία επικοινωνίας.

Στη συνέχεια λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα υπήρξε επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τον ιστότοπο και εστάλησαν προχθές από την μεριά τους νέα στοιχεία, τα οποία παραθέτουμε - προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Όπως προκύπτει από τις διευκρινήσεις του Δήμου και από αυτά που εστάλησαν η όλη διαμάχη είναι άνευ λόγου γιατί όπως γράφουν:

Δεν θα γίνει δρόμος στο εν λόγω σημείο των Ανεμόμυλων. Θα παραμείνει μονοπάτι με σκάλες. Ο δρόμος περνά από το πάνω μέρος του οικοπέδου.

"Α. Στο εν λόγω ακίνητο δεν υπάρχει δρόμος. Το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης της Άνδρου, που φαίνεται να καταλήγει (αδιέξοδο) στο συγκεκριμένο σημείο δεν θα υλοποιηθεί. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει και η σχετική οδός από τη χρήση της οποίας αποκλειστήκαν κάποιοι πολίτες.

Β. Το συρματόπλεγμα που υπάρχει οριοθετεί τμήμα ιδιοκτησίας ιδιώτη με το παραχωρηθέν τμήμα. Το τμήμα της οδού - καίτοι αυτή δεν υφίσταται - δεν είναι περιφραγμένο και ουδείς εμποδίζεται από αυτό στην πρόσβαση."

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Την απάντηση μου για αυτό το μη αληθές δημοσίευμα στην έστειλα στο email σας, γιατί δεν την δημοσιεύετε ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το θέμα μετά την συνομιλία μας θεωρείται για εμάς λήξαν. Γράψατε τις απόψεις σας. Έγραψε κι ο έτερος τις απόψεις του. Τέλειωσε το θέμα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 10 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro