ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ

Στη φωτογραφία υδροφόρο του ΣΕΔΑ που μεταφέρει νερό σε απομακρυσμένες δεξαμενές για λογαριασμό του Δήμου Άνδρου για να μην υπάρξουν προβλήματα στην ύδρευση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ 

Με την παρούσα ανακοίνωση, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους: επαγγελματίες, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες - ώστε να περιοριστεί  αλόγιστη χρήση του νερού. Η χρήση του σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων κλπ, είναι απαραίτητο να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Συνείδηση όλων μας στην κατανάλωση του νερού. Είναι κοινωνικό αγαθό, έχουμε ευθύνη όλοι στην προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ώστε  να μη λείψει το νερό σε κανένα σπίτι.

Ο Δήμος μας, ξεκινά την παρακολούθηση των μετρητών ύδρευσης μέσω των υδραυλικών του, για τυχόν υπερκαταναλώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις, βάσει του ισχύοντος κανονισμού ύδρευσης.

Σε περίπτωση ανάγκης, ο Δήμος θα προχωρήσει σε εκ περιτροπής διακοπή της υδροδότησης, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, ώστε να αναπληρώνεται στις υδροδεξαμενές μέρος του νερού.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι μόνιμοι κάτοικοι να κάνουμε την προσπάθεια μας
Με τις πισίνες που ξεφυτρώνουν η μία πίσω από την άλλη τι θα γίνει? Πόσες μπορουν να αδειοδοτηθούν? Δεν υπάρχει ταβάνι?
Και στο Γαύριο, μας απασχολεί μόνο η ποσότητα ή και η ποιότητα? Ήδη το νερό του δικτύου είναι αλατόνερο. Άρχισαν πάλι να σκουριάζουν τα πάντα. Ως εν ανδρώ έχετε κάποια εικόνα για τυχόν μέτρα βελτίωσης της ποιότητας του νερού? Η θα κλάψουμε πάλι τους θερμοσίφωνες και τα πλυντήρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά?