ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπερκατανάλωση νερού στην κοινότητα Μεσαριάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ

Απευθύνουμε έκκληση προς τους κατοίκους, που ανήκουν στην Κοινότητα Μεσσαριάς, να περιοριστεί η αλόγιστη χρήση του νερού. Η χρήση του σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων κλπ, είναι απαραίτητο να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Συνείδηση όλων μας στην κατανάλωση του νερού. Είναι κοινωνικό αγαθό, έχουμε ευθύνη όλοι στην προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ώστε  να μη λείψει το νερό σε κανένα σπίτι.

Το συνεργείο του Δήμου θα ξεκινήσει συνεχείς ελέγχους των μετρητών ύδρευσης μέσω των υδραυλικών του, για τυχόν υπερκαταναλώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις, βάσει του ισχύοντος κανονισμού ύδρευσης.

Σε περίπτωση ανάγκης, ο Δήμος θα προχωρήσει σε εκ περιτροπής διακοπή της υδροδότησης, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, ώστε να αναπληρώνεται στις υδροδεξαμενές μέρος του νερού. 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι ώρες διακοπής της υδροδότησης πρέπει να επιτρέπουν και σε όσους δουλεύουν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι να μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο ή να βάλουν ένα πλυντήριο κάποια στιγμή. Το ωράριο 17:00 με 06:00 την επόμενη μέρα δυστυχώς δεν είναι λειτουργικό κατά την γνώμη μου διότι οι περισσότεροι πρωί δουλεύουν.