Επιστολή για την πλήρη απουσία σε θέματα υγείας γιατρού και υποψηφίου δημάρχου

 

Στιγμιότυπο από την μαζική εκδήλωση στο Κόρθι για την υπογραφή μνημονίου δημοσίου και ιδιωτικού φορέα για τη δημιουργία μονάδα τεχνητού νεφρού στο Μουστάκειο Κληροδότημα.

Κύριοι, σας στέλνω την παρακάτω επιστολή και παρακαλώ όπως την αναρτήσετε. 

Με εκτίμηση, Π.Μ., πολίτης της Άνδρου

 

Στιγμιότυπο από την υπογραφή εκ μέρους του Μουστακείου Κληροδοτήματος του προέδρου του Γιάννη Αντωνέλου.

Προς γιατρό και υποψήφιο δήμαρχο

Κε Σουσούδη,

Λυπάμαι που η απουσία σας σε μια τέτοια σοβαρή και σημαντική εκδήλωση που έγινε από τον σύλλογο νεφροπαθών ήταν αισθητή και μη αναμενόμενη.

Αλήθεια, αν τα θέματα υγείας δεν είναι τόσο σοβαρά, τότε ποια είναι; Πείτε μας σας παρακαλώ και ανεβάστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποια έγγραφα έχετε στείλει και σε ποιες υπηρεσίες έχουν κοινοποιηθεί για τις ελλείψεις των γιατρών του ΚΥ όλο αυτό το διάστημα και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης; Την υγεία μάλλον την έχουμε εξασφαλίσει στο νησί, γι αυτό δεν σας αφορά…!!!!

Στην εκδήλωση του ΣΕΔΑ που το έργο τους είναι αναγνωρισμένο απ’ όλους τους Ανδριώτες γιατί την σνομπάρατε;;;

Καλό το μπάσκετ και μπράβο στον προπονητή και τα παιδιά. Θα μπορούσατε όμως να είστε και στις δυο εκδηλώσεις, μιας και η απόσταση που τις χώριζε ήταν λίγα μόλις μέτρα!!!! 

Λυπάμαι κ. Σουσούδη, πραγματικά λυπάμαι… Ελπίζω να τα σκεφτείτε όλα αυτά, σαν νοήμων άνθρωπος και να κάνετε πράγματα που θα βοηθήσουν τον τόπο και όχι να τον πάνε πίσω χωρίς να ζητάτε και τα ρέστα τηλεφωνικά για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τις απουσίες σας. Αυτογνωσία… Μόνο αυτό και προσευχή…

Καλή επιτυχία στον προεκλογικό σας αγώνα…

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet