ΜΠΑΤΣΙ: Προσοχή μη σπαταλάτε το νερό...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Καλούμε τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής Μπατσίου να κάνουν στο μέτρο του δυνατού οικονομία και σωστή χρήση νερού και να περιορίσουν τη χρήση του στην κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών. Παρακαλούνται όλοι να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση νερού  (πλύσιμο αυτοκινήτων, πεζοδρομίων, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων) στο κατ΄ ελάχιστο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι περνάμε 3η συνεχόμενη χρονιά με ελάχιστες βροχοπτώσεις γεγονός που έχει περιορίσει σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα. Την ίδια στιγμή να σημειωθεί ότι είναι σε εξέλιξη, από την πλευρά του Δήμου μας, παρεμβάσεις στο ζήτημα της ύδρευσης του Μπατσίου που ανάλογες δεν έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες.

Συγκεκριμένα:

-Γίνεται συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων στην περιοχή Αγίας με νέες εργασίες τις επόμενες ημέρες.

-Λειτουργεί η τηλεμετρία.

-Είναι σε εξέλιξη η δοκιμαστική λειτουργία του αφαλατωτή.

-Διενεργείται ο προβλεπόμενος έλεγχος της σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του εργολάβου για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης του Μπατσίου. Έργο προϋπολογισμού 1,9 εκατ. Ευρώ το οποίο θα αρχίσει να εκτελείται το επόμενο διάστημα.

-Έγινε νέα γεώτρηση στην «στροφή Παπαδάκη» με ικανοποιητική ποσότητα νερού και είναι σε εξέλιξη η σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα, η προμήθεια αντλιών κτλ.

Προφανώς όλοι μας θα θέλαμε όλα τα προβλήματα να λύνονται «σε μια στιγμή». Δυστυχώς τα δημόσια έργα έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, τρόπο και χρόνο εξέλιξης. Σε κάθε περίπτωση είναι σε εξέλιξη από την πλευρά του δήμου μας παρεμβάσεις πρωτόγνωρες τις τελευταίες δεκαετίες στο ζήτημα της ύδρευσης του οικισμού, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες. Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους εσάς κοντά μας. Μαζί να δώσουμε «την μάχη», ώστε να προχωρήσει και το φετινό καλοκαίρι με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Είμαστε βέβαιοι όλοι, ότι απ’ την πλευρά σας θα κάνετε την λιγότερη δυνατή κατανάλωση νερού, ώστε να μην λείψει από κανέναν.

Ευχαριστούμε  για την συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλη μια χρονιά τα ιδια στο θέμα διαχείρισης του νερού... Ειδικα οσοι μενουμε στη "βορεινή" πλευρά του Μπατσιου λεμε το νερο νερακι καθε καλοκαίρι...