ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ: Το πρώτο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού κι ένας απολογισμός...

Δευτέρα 17 Ιουλίου το βράδυ ο dj Χρήστος Φουρκής στην Χρυσή Άμμο στο πρώτο πάρτι της χρονιάς

Εφέτος τα μπαρ στις παραλίες άνοιξαν με μεγάλη καθυστέρηση. Έφταιγαν οι υπερβολές της Μυκόνου, που πλήρωσε και πληρώνει η Μύκονος, και μαζί με αυτή και όλη η παραλιακή Ελλάδα. Η Μύκονος πλήρωσε με κατεδαφίσεις των απίθανων υπερβολών, κλεισίματα μπαρ, αλλά και δυσφήμηση τέτοια που Ιούλιο μήνα και έχουν σε προσφορά βίλες airbnb, τις οποίες πριν δεν έβρισκε κανείς να νοικιάσει. Οι υπερβολές της Μυκόνου έπνιξαν και την κατά πάρα πολύ μικρότερη τουριστικά Άνδρο.

Υπήρξε αθηναΐκή ιστοσελίδα (η Zougla. gr που γράφει κατά της Άνδρου πριμοδοτώντας απίστευτες κορώνες), που συνέκρινε τις εξωφρενικές υπερβολές της Μυκόνου από διεθνώς γνωστά παραλιακά μπαρ με κάποιες απλές παραβάσεις μεμονωμένων μπαρ της Άνδρου! Μιλάμε για τερατώδεις υπερβολές εναντίον της Άνδρου. Όλα αυτά οδήγησαν στο να αργήσουν οι άδειες στα παραλιακά μπαρ στην Άνδρο, αλλά και στις υπόλοιπες Κυκλάδες. Κι είδαν κι έπαθαν να ανοίξουν - τέλος Ιουνίου - χάνοντας επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αλλά και οι επαγγελματίες το 1/3 της περιορισμένης έτσι κι αλλιώς σεζόν της Άνδρου. 

Με αυτά και με αυτά άνοιξαν τα μπαρ στις παραλίες της Άνδρου τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου. Και κάπου εδώ η πλέον γνωστή παραλία της Άνδρου, η Χρυσή Άμμος, ξεκίνησε αρχές Ιουλίου και σε μια προσπάθεια να ανοίξει την εφετινή σεζόν, καθώς το νησί ήδη έχει γεμίσει με κόσμο, διοργανώνει το πρώτο πάρτι της χρονιάς στις 17 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Μπήκαμε λοιπόν ήδη στην τουριστική σεζόν και η Χρυσή Άμμος, όπως μάς πληροφορούν οι ιδιοκτήτες του μπαρ Μπάμπης Χώνας και Κώστας Αδάμης φέρνουν ένα διάσημο Έλληνα dj στην Άνδρο. Όπως έγραψε πληροφοριακά ο Κώστας Αδάμης: "Έρχεται ο γνωστός dj Χρήστος Φουρκής στην πιο διάσημη παραλία της Άνδρου, τη Χρυσή Άμμο, στέκι επισκεπτών, αλλά και των νέων του νησιού. Την Δευτέρα 17 Ιουλίου σ' ένα ανεπανάληπτο πάρτι." 

Καλό καλοκαίρι - όσο έμεινε - σε όλους...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet