Δύο ελικόπτερα ταυτόχρονα: μεταφορά ασθενούς και VIP επισκέπτες...

Μπλοκάρισμα στις αερομεταφορές στο ελικοδρόμια της Άνδρου σήμερα Δευτέρα 17/7 όπου έφτασαν ταυτόχρονα δύο ελικόπτερα. Ευτυχώς το μπλοκάρισμά ήταν ολιγόλεπτο. Πρώτο έφτασε στις 11:30 στρατιωτικό ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης, το οποίο εκλήθη από το ΕΚΑΒ. Το ελικόπτερο έφτασε στο ελικοδρόμιο της Χώρας να παραλάβει γυναίκα ασθενή από το Κόρθι 70 ετών με αναπνευστικά προβλήματα. 

Η γυναίκα είχε πρόβλημα από χτες το βράδυ. Εκλήθη και τότε ελικόπτερο που ήρθε μέχρι το ελικοδρόμιο, αλλά λόγω νύχτας και θυελλωδών ανέμων που έπνεαν εκείνη την ώρα (22:30) δεν μπόρεσε να προσγειωθεί. Έφυγε και ξανάρθε σήμερα για την διακομιδή.  Οι γιατροί που έφερε μαζί του το ελικόπτερο σήμερα στις 11:30 κατέβηκαν και πήγαν στο Κέντρο Υγείας όπου και διασωλήνωσαν την ασθενή. Μετά το ΕΚΑΒ την πήγε στο ελικοδρόμιο. Το ελικόπτερο του στρατού απογειώθηκε στις 13:30 για το νοσοκομείο της Σύρου. 

Λίγο μετά τις 13:00 έφτασε στο ελικοδρόμιο της Χώρας πολιτικό ελικόπτερο με VIP ξένους επισκέπτες. Το ιδιωτικό ελικόπτερο περίμενε κάνοντας κύκλους μέχρι να φύγει το στρατιωτικό ελικόπτερο με την ασθενή για Σύρο. Μετά προσγειώθηκε στις 13:35 αποβιβάζοντας 3 επιβάτες. Και αμέσως αναχώρησε (στις 13:45)..

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet