Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων: Εκατοντάδες για τα 40 χρόνια προσφοράς του

Της Φραγκίσκης Βαλμά

Το απόγευμα της 17ης Ιουλίου,  ανήμερα της Αγίας Μαρίνας, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων πραγματοποίησε,  όπως κάθε χρόνο,  την καλοκαιρινή  εκδήλωση του στο κέντρο Παραπόρτι. Ήταν πιο λαμπρή και πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, καθώς γιόρτασαν τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Παρευρέθηκαν πάνω  350 άτομα, όλων των ηλικιών, εκδηλώνοντας την υποστήριξη τους στο έργο του συλλόγου.  

Η πρόεδρος κυρία  Ξενούλα Γιαβρίδη φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου που έχουν ξεφύγει από τα στενά όρια των Αποικίων, της Χώρας και των γύρω περιοχών και έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί. Τον λόγο πήρε και η πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φωτεινή Ραΐση με έντονες αναφορές στο ξεκίνημα του Συλλόγου.

Ευχαρίστησαν όλους αυτούς  που τόσα χρόνια  βοηθούν  και στηρίζουν το έργο τους.  Βασικός χορηγός του Συλλόγου είναι το Ίδρυμα Μωραίτη καθώς βασικός στόχος του Ιδρύματος είναι η οικονομική ενίσχυση ηλικιωμένων και ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. 

Στο έργο τους συνδράμει μεταξύ άλλων και ο Δήμος Άνδρου με κοινωνικούς  λειτουργούς,  καθώς και με την  Βοήθεια στο Σπίτι. Ο Σύλλογος πλέον έχει τον δικό του σπίτι, στεγάζεται στο Κοινοτικό Γραφείο των Αποικίων, που επίσης παραχωρήθηκε από τον Δήμο, ώστε να διευκολύνουν το έργο τους. Ο Σύλλογος πραγματοποιεί το έργο του αθόρυβα, χωρίς δημοσιεύσεις ή ανακοινώσεις, βοηθώντας όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Φωτογραφίες: Φραγκίσκη Βαλμά

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτες ειναι εκδηλωσεις ανθρωπιας απο συλλογο που πραγματοποιεί το έργο του αθόρυβα, χωρίς δημοσιεύσεις ή ανακοινώσεις, βοηθώντας όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη, οπως σωστα αναφερετε στο αρθρο σας. Συγχαρητηρια