ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, η απόρριψη ογκωδών και μπάζων

Δεν είναι εικόνα αυτή για το νησί. Την ευθύνη για μια τέτοια εικόνα φέρουν και όλοι οι κάτοικοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω του υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς σε χώρους εναπόθεσης ογκωδών υλικών καθώς και λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που δυσχεραίνει και καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία των φορτηγών και μηχανημάτων του Δήμου: Απαγορεύεται η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ), μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία, απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη Αποβλήτων από Εκσκαφές Κατασκευές και Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ), όπως χώματα πέτρες, τούβλα, μπάζα, μέταλλα κλπ, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου.

Παρακαλούμε για την συνεργασία όλων για την τήρηση των ανωτέρω, προκειμένου ο Δήμος να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, να εφαρμόσει τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε το νησί μας καθαρό.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αντί να μας λέτε για ποινές και πρόστιμα ενημερώστε μας για την υπηρεσία και το τηλέφωνο που κάνει περισυλλογή μεγάλον αντικείμενον να ειδοποιούμαι όπως σε όλους τους σωστούς δήμους

This comment was minimized by the moderator on the site

Kαλό είναι ο Δήμος αντί ανακοινώσεων να περισυλλέξει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα όπως είναι δική του υποχρέωση και που αποτελούν εστίες μόλυνσης και ακίνητες βόμβες σε περίπτωση πυρκαγιάς.Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε πολλάκις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οχι μονο τωρα με τις φωτιές. Ολο το χρόνο δεν πρεπει να πετάμε σκουπιδια. Στην Αθηνα υπαρχει ειδική υπηρεσία του δήμου που τηλεφωνεις και έρχεται και τα μαζεύει. Εδω μήπως να μας δώσετε το αντιστοιχο τηλεφωνο του Δήμου; Θα ηταν πολυ χρήσιμο