Δολιοφθορά στην πεζογέφυρα του Νειμποριού !!!

Εμφανής η δολιοφθορά στο Νειμποριό. Καταστράφηκαν με βαρύ εργαλείο (λοστό κλπ) δύο καινούρια σανίδια που είχαν προσφάτως αντικαταστήσει δύο παλιότερα φθαρμένα.

Αγαπητό Εν Άνδρω,

είμαι τεχνίτης εργαζόμενος στον Δήμο Άνδρου. Πριν λίγες μέρες, ένα πρωινό, ανακαλύψαμε στην πεζογέφυρα του Νειμποριού στην Χώρα μια μεγάλη τρύπα στα ξύλινα σανίδια της, που δεν δικαιολογείτο με κανένα τρόπο. Γιατί και τα δύο σανίδια είχαν σπάσει στο ίδιο σημείο μετά από βίαιη παρέμβαση κάποιου βαρύ οργάνου. Ήταν δολιοφθορά κι όχι φθορά όπως εμφανώς φαίνεται και στην φωτογραφία. Και το κυριώτερο ήταν δύο σανίδια προσφάτως αλλαγμένα, όπως φαίνεται από την φωτογραφία. Δηλαδή σπασμένα με βίαιο τρόπο ήταν τα καινούρια, που είχαν αλλάξει δύο παλαιότερα κάποια φθαρμένα. Και που οι υπηρεσίες του Δήμου. δηλαδή εμείς, οι ίδιοι είχαμε αλλάξει. Παραγγείλαμε τώρα πάλι δύο νέα σανίδια, από αντίστοιχο ξύλο και θα τα αντικαταστήσουμε πάλι. Να δούμε αν θα τα ξανασπάσουν...

Μια κοντινότερη λήψη που αποκαλύπτει το πως καταστράφηκαν βίαια τα δύο σανίδια και δημιουργήθηκε η τρύπα με σκοπό την πρόκληση ατυχήματος!!!

Αποτελεί προσβολή για το νησί μας να υπάρχουν άνθρωποι που ενώ εμείς την μέρα διορθώνουμε φθαρμένα σανίδια αυτοί τη νύχτα με λοστούς, βαριοπούλες, πριόνια η κάτι άλλο να γυρνάνε και τα σπάνε μη σεβόμενοι τον κόπο τον δικό μας και δημιουργώντας κινδύνους για τους περιπατητές. Φυσικά το πλέον αχαρακτήριστο είναι πως κάποιοι αργόσχολοι συνταξιούχοι, αντί να δουν την εμφανή δολιοφθορά και να αναρωτηθούν ή να την καταγγείλουν γιατί έγινε, βρίσκουν ευκαιρία, για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους, να ξεφωνίζουν εμάς που τα επιδιορθώσαμε μόλις πριν λίγο καιρό και τον Δήμο που μερίμνησε για την επισκευή τους. Όλα αυτά στο καφενείο του φέισμπουκ.

Αναρωτιέμαι αυτοί οι άνθρωποι που βρίζουν και καταγγέλλουν εμάς στο βωμό της προσωπικής "άποψης" ή και για λόγους πολιτικής εμπάθειας, τι σκοπό έχουν καλύπτοντας τους δράστες της δολιοφθοράς. Θα μπορούσα εύκολα να αναφέρω ονόματα και να τους στηλιτεύσω δημόσια. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Αντιθέτως θέλω να παροτρύνω τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού όταν βλέπουν τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές να τις καταδικάζουν και να πληροφορούν τον Δήμο ώστε τουλάχιστον να τις επισκευάζουμε εγκαίρως. Για να μην γίνει κανένα ατύχημα. Που δεν θα το χρεωθεί η διοίκηση ή εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά όλη η Άνδρος. Αλλά μήπως αυτός είναι ο σκοπός τους. Να δυσφημήσουν το νησί μας;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δ.Κ.

Εργαζόμενος του Δήμου Άνδρου.    

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια??? Απαράδεχτοι όσοι προβαίνουν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Έτσι δεν κερδίζονται εκλογές το μόνο σίγουρο!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατακριτέο το γεγονός, είναι άσχημο να προβαίνουν σε δολιοφθορές! Στο Μπατσι όμως η πεζογέφυρα είναι τραγική, δεν έχει υποστεί καμία συντήρηση και οι τάκοι που βουλώνουν τις υπάρχουσες τρύπες είναι επίσης τραγικοί και σαν σκέψη και σαν υλοποίηση!