ΓΑΥΡΙΟ: Τι θα γίνει με την Εθνική και την Alpha στο λιμάνι;

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Εδώ και 24 ώρες η μια και 48 ώρες η άλλη οι δύο συστημικές ελληνικές τράπεζες δεν εξυπηρετούν τον κόσμο με τα μηχανήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών που έχουν στο Γαύριο. Και τα δύο είναι χαλασμένα και δεν έχει έρθει κάποιος να δει τι έχουν.

Σε μια στιγμή κορύφωσης της τουριστικής περιόδου ενόψει Δεκαπενταύγουστου και με το Γαύριο γεμάτο επιβάτες, επισκέπτες, κατοίκους και παραθεριστές έχουμε το φαινόμενο τα δύο μηχανήματα των δύο βασικών ελληνικών τραπεζών στο λιμάνι να μας κοιτάνε και να τα κοιτάμε, αλλά να μην δουλεύουν!

Καταθέτω την διαμαρτυρία μου με την ελπίδα πως κάποιος αρμόδιος θα την διαβάσει και θα σπεύσει να τα επιδιορθώσει ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος μέρες που είναι...

 Δημήτρης Σταυρόπουλος

Κάτω Άγιος Πέτρος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τυχαίνει να ξέρω τι γίνεται με τα μηχανήματα των τραπεζών σε Γαύριο και Μπατσί. Μπλοκάρουν από τα πολλά χρήματα που καταθέτουν καθημερινά οι επαγγελματίες των περιοχών αυτών. Κάθε μεγάλη επιχείρηση αυτή την εποχή - αν και πολύ κόσμος πλέον πληρώνει με κάρτες - βγάζει κάποια εκατοστάρικα ή και χιλιάρικά την μέρα σε μετρητά. Τα οποία καταθέτει στο μηχάνημα. Από αυτά το μηχάνημα πληρώνει τις αναλήψεις. Όμως οι καταθέσεις είναι χιλιάδες ευρώ και οι αναλήψεις μερικές εκατοντάδες. Έτσι τα μηχανήματα γεμίζουν εύκολα και μετά μπλοκάρουν. Για να ξεμπλοκάρουν πρέπει να πάει ειδικός υπάλληλος να πάρει τα χρήματα και να τα ξαναβάλει σε λειτουργία.