Ολοκληρώθηκε η μελέτη του πολιτιστικού κέντρου Μπατσίου και χώρου στάθμευσης

Δελτίο Τύπου

Πολιτιστικό Κέντρο Μπατσίου και χώρος στάθμευσης

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου στο Μπατσί. Το Πολιτιστικό Κέντρο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου 12,5 στρεμμάτων το οποίο εκτείνεται από το αγροτικό ιατρείο Μπατσίου έως τον περιφερειακό δρόμο (προς τον Φάρο).

Αποτελείται από ισόγειο πολύxωρο κατάλληλο για εκδηλώσεις, εκθέσεις, διαλέξεις κτλ χωρητικότητας 246 καθήμενων. Προβλέπεται επίσης η δημιουργία υποστηρικτικών χώρων, γραφείου, αποθήκης WC,  WC ΑΜΕΑ, κυλικείο.

Η κυρία χρήση του υπόλοιπου οικοπέδου θα είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (PARKING) δίνοντας ιδιαίτερη “ανάσα” στον οικισμό κατά τους θερινούς μήνες. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 920.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Το οικόπεδο αποτελεί δωρεά προς την κοινότητα Μπατσίου του αείμνηστου Ιωάννου Μαγουλά ο οποίος εκτός από το κτίριο του αγροτικού ιατρείου δώρισε και το παρόν οικόπεδο. Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

Μία ακόμη δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία παίρνει σταδιακά τον δρόμο της υλοποίησης. Σύγχρονες υποδομές που θα δώσουν νέα ώθηση και θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν, κυρίως στις περιόδους χαμηλής έντασης. Ταυτόχρονα θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων των κατοίκων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ανταγωνιστές μας τα προβλήματα. Σύμμαχοι μας όλοι εσείς. Μαζί θα προσχωρήσουμε για μια Άνδρο με σύγχρονο και φιλικό πρόσωπο. Η αρχή έγινε. Μαζί θα βαδίσουμε για την Άνδρο που ονειρευόμαστε. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η παραλία από το γεφυράκι μέχρι το λιμάνι γίνεται πεζόδρομος αλλά Ταξι τι δουλειά έχουν στον πεζοδρόμιο … που το έχετε δει αυτό το χαλί να συμβαίνει

This comment was minimized by the moderator on the site

Χώρο στάθμευσης μήπως θέλει αστείε άνθρωπε; Έχει το Μπατσί αστείε άνθρωπε συνεδριακό κέντρο για να συμπληρώσει την τουριστική του υποδομη; Έχει δημοτικό πάρκινγκ αστείε άνθρωπε; Τι θα γίνει αν ο χώρος του οικοπέδου Πολέμη παρθεί από τον ιδιοκτήτη;
Τέλος κάνε μια βόλτα στο Μπατσί που κάθε βράδυ η παραλία από το γεφυράκι μέχρι το λιμάνι γίνεται πεζόδρομος. Αλλά μάλλον δεν είσαι στο Μπατσί. Που ζεις;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τί λένε ρε αυτοί!!! Εδώ το απόγευμα κλείνουν το δρόμο στη παραλία όποτε θυμίζουν. Μένω στο Μπατσί και κάθε απόγευμα είμαι στη παραλία. Για να αναπτυχθεί τουριστικά το Μπατσί πρέπει η παραλία να γίνει πεζόδρομος, να ανοίξουν εμπορικά καταστήματα. Δες Νάουσα Πάρου και πάρε ιδέες.... Δε χρειάζεται πολιτιστικό κέντρο για να αναπτυχθεί η Άνδρος, κοινή λογική θέλει....