ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση αδειών κι επιφυλακή στην πυροσβεστική

Από χτες Δευτέρα 21/8 έγινε αναστολή αδειών και αναστολή νέων αδειών κι έχει διαταχθεί γενική επιφυλακή στην Άνδρο και σε όλο το πυροσβεστικό σώμα. Οι μεγάλες δασικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά σημεία της χώρας οδήγησαν την πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα και στην Άνδρο να σημάνει συναγερμό. Ενώ την ίδια στιγμή και η πολιτική προστασία του Δήμου Άνδρου είναι κι αυτή σε επιφυλακή.

Οι συνθήκες του καιρού (άνεμοι και ζέστη) αυτές τις μέρες αυξάνουν την επικινδυνότητα και στην Άνδρο. Οι συνθήκες αυτές αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 26/8. Η πυροσβεστική επισημαίνει πως πρέπει να προσεχθούν τα όποια περιστατικά απροσεξίας όπως το χτεσινοβραδινό όπου κάποιος απρόσεκτος έβαλε κατά λάθος φωτιά σε σιδερένιο κάδο στην Πίσω Μεριά. Η φωτιά έσβησε μετά από επέμβαση των πυροσβεστών και των εθελοντών δασοπυροσβεστών Κορθίου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Pavlos:
Μήπως είσαι πυροσβέστης σε άδεια και η ανάκλησή της σου χάλασε την ζαχαρένια;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ώστε οι πυροσβέστες κάθονται 10 μήνες τον χρόνο ε; Ποιον φωνάζουμε όταν χιονίσει; Ποιον όταν έχουμε πλημμυρα; Ποιον όταν εχουμε ατυχημα να μας απεγκλωβίσει; Ποιον οταν υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δικτυο; Ποιον όταν υπάρχει κίνδυνος; Τους πυροσβέστες που κάθονται κανέναν μήνα τον χρόνο. Γιατί δεν κάθονται τα προβλήματα. Αλλά εσύ Πέτρο προφανώς δεν ζεις στην Άνδρο. Έρχεσαι 3 βδομάδες το καλοκαίρι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ω! της ανευθυνότητας απαύγασμα.
Πάτε καλά ρε; Εδώ καίγεται όλη η Ελλάδα και οι πυροσβέστες της Άνδρου, που 10 μήνες κάθονται, είναι σε άδεια;