SOS μέσω του 112! Τραυματίστηκε Γερμανός περιπατητής σε μονοπάτι στην Βουρκωτή!...

 

Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μονοπάτια είναι στην περιοχή της Βουρκωτής

Γύρω στις 12:30 σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μέσω του εθνικού αριθμού άμεσης ανάγκης ειδοποιήθηκε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου και το ΕΚΑΒ ότι τρεις Γερμανός περιπατητής τραυματίστηκε σε μονοπάτι στην περιοχή της Βουρκωτής.

Κινητοποιήθηκαν και οι δύο υπηρεσίες και ήδη είναι στην περιοχή πυροσβεστικό όχημα με πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τον Γερμανό τραυματία. Ο Γερμανός περιπατητής ήταν μέλος μιας παρέας τριών Γερμανών που πεζοπορούσαν στα δύσκολα περάσματα των όμορφων, αλλά και δύσκολων  μονοπατιών της Βουρκωτής.

Και μια δύο σημαντικές λεπτομέρειες:

(α) Η παραπάνω είδηση (εκτός του ότι πληροφορεί την κοινωνία της Άνδρου για τα συμβάντα στο νησί και προειδοποιεί άλλους να προσέξουν να μην τους συμβούν ή τι να κάνουν αν τους συμβούν) είναι και μια πληροφορία για αρκετούς που συνήθως πιστεύουν πως η πυροσβεστική όταν δεν τρέχει στις φωτιές δεν έχει δουλειά να κάνει.

(β) Μιλούσαμε σχετικά αυτές τις μέρες με κυρία που θέλει να έχει άποψη για το νησί και δεν ήξερε ότι η πυροσβεστική είναι εδώ για κάθε ατύχημα στα μονοπάτια ή στο οδικό δίκτυο. Για απεγκλωβίσεις από αυτοκίνητα ή από σπίτια κλπ. Για κάθε δύσκολη στιγμή σε καταιγίδες, κατολισθήσεις, ή χιονιάδες. Για επιφυλακές πυρασφάλειας και για επίβλεψη εκχιονισμών. Για κοπές δέντρων σε επικίνδυνα σημεία και άλλα συμβάντα «ων ουκ έστι αριθμός».

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet