Σφοδρή μετωπική αυτοκινήτων στην Χώρα! Μια γυναίκα νεκρή!!!

Φωτογραφία του δυστυχήματος

Σήμερα Δευτέρα 18/9 το πρωί γύρω στις 10:00 ταξί που πήγαινε για κούρσα συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα έξω από το ξενοδοχείο Παράδεισος της Χώρας με έτερο διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η οδηγός Μ.Κ 55 περίπου ετών από το Μπατσί μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Άνδρου όπου δόθηκε μάχη για τη ζωή της, αλλά στο τέλος διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ετών 45, κάτοικος Άνδρου και αυτός, δεν έπαθε κάτι. Είναι σε σοκ όμως και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άνδρου.  

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η οδηγός του ταξί κάτι έπαθε (λένε για καρδιακό) και το αυτοκίνητο της ξέφυγε και συγκρούστηκε με το διερχόμενο αυτοκίνητο που πήγαινε προς Κόρθι. Η ταχύτητα του αυτοκίνητου που πήγαινε προς Κόρθι ήταν μικρή. Στο άλλο όμως χάθηκε ο έλεγχος και η σύγκρουση ήταν μετωπική και είχε αποτέλεσμα να καταστραφούν και τα δύο αυτοκίνητα στο μπροστινό τους μέρος. Επί τόπου βρέθηκε η αστυνομία της Άνδρου και έκανε μετρήσεις για την προανάκριση του συμβάντος.  

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

δυστυχώς άλλο ένας θάνατος
από δυστύχημα η από παθολογικά αιτία
Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους .

Από ότι Φαίνεται πάντως οι περισσότεροι παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους σ’ αυτούς τους παλιόδρομόυς με απανωτές στροφές.
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι τρέχουν σαν τρελή
Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν προσπερνούν πάνω στις τροφές οδηγούν στα 2 m πίσω από το προπορευόμενο αμάξι για να προσπεράσουν.
Δρόμοι έχουνε στενέψει τόσο πολύ από τα άγρια χόρτα θάμνους βατα που εχουν να καθαριστούν ποιος ξέρει από ποτε και εχουν καβαλήσει τους δρόμους λες και είμαστε σε ζούγκλα .Σηματοδότες έχουν εξαφανιστεί πλέον μέσα στην ζούγκλα , στροφές μέσα στο σκοτάδι λες και οδηγάς στο απόλυτο χάος. Βάλτε δυο φώτα βαλτε τα φωσφοριζέ κόκκινα προειδοποιητικά σε ολεσ τις στροφές σιγά τα λεφτά ήμαρτον πια ..
θα πρέπει η δημοτική αρχή να ξυπνήσει επιτέλους
εχουν Φράξει όλα τα χαντάκια περιμετρικά των δρόμων
μια γερή βροχή θα καταστρέψει δρόμους θα Πλημμυρίσει ο τόπος καταραχτες του νιαγάρα θα γίνουμε θα φύγουν βουνά τα νερά δεν εχουν που να πάνε . αυτα είναι εγκληματική αδιαφορία άπο της τοπικές αρχές
Ξυπνάτε καμία φορά ..

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν κρίνω από τη φωτογραφία που δημοσιεύτε, η σύγκρουση δεν ήταν και τόσο σφοδρή με δεδομένο πως η καμπίνα και των δύο αυτοκινήτων (ειδικά αυτή του ταξί) είναι άθικτη. Αν λοιπόν η άτυχη οδηγός του ταξί δεν εξέπνευσε εξαιτίας παθολογικού προβλήματος (που ίσως και να προλάκεσε το δυστύχημα), τότε μάλλον τραυματίστηκε βαριά εξαιτίας του γεγονότος πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας (όπως άλλωστε και οι περισσότερο επαγγελματίες του χώρου). Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα να χάανονται νέοι άνθρωποι, αλλά επισημαίνω όλα τα παραπάνω μήπως και ευαισθητοποιηθούμε όλοι περισσότερο με τα θέματα οδικής ασφάλειας.