ΚΑΚΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ: Μεγάλο ατύχημα, χωρίς μεγάλες συνέπειες. Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Σήμερα Κυριακή 24/9 στις 5:15 το πρωί ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη επαγγελματίας από το Γαύριο παρέκκλινε της πορείας του στην περιοχή Κακιά Μέλισσα της Άνδρου και έπεσε σε γκρεμό περίπου 20 μέτρων. Ειδοποιήθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Η πυροσβεστική κατάφερε με επιχείρηση και την ανέσυρε από τα γκρεμνά της περιοχής. Και το ΕΚΑΒ την μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κοπέλα επέστρεφε από γλέντι γάμου - που έγινε στο εξοχικό κέντρο του Παραπορτίου - και την πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο έπεσε στα γκρεμνά της περιοχής. Η οδηγός κατάφερε κατά κάποιο τρόπο και βρέθηκε έξω από αυτό. Αυτό – κατά μια πρώτη εκτίμηση – μπορεί να ήταν σωτήριο μιας και ο «ουρανός» του αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού συνετρίβει. Κι αν είχε μείνει στη θέση της θα μπορούσε να έχει χτυπήσει στον αυχένα.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με σπασίματα στα χέρια. Κατά πως μάς είπε κάτοικος της περιοχής "σήμερα είναι της Αγίας Θέκλης, το εκκλησάκι της είναι λίγο πιο κάτω. Κάποιο θαύμα θα έγινε"! Δεν ξέρουμε τι έγινε και ποιος έκανε τι, αλλά με τέτοιο αυτοκίνητο συντρίμια το ότι η κοπέλα βγήκε από αυτό σώα και με σπασίματα στα χέρια μοιάζει με θαύμα...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο θαύμα!!!!
Απλά αν μπορεί ο Κύριος να τα κάνει λίγο νωρίτερα ώστε μη τραυματίζεται ο κοσμακης!!!