Ενισχύεται άμεσα το Κέντρο Υγείας Άνδρου με έγχρωμο ψηφιακό υπερηχογράφο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Χορηγία έγχρωμου ψηφιακού υπερηχογράφου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου 

Με σύγχρονο έγχρωμο ψηφιακό υπερηχογράφο εξοπλίζεται άμεσα το Κέντρο Υγείας Άνδρου. Είναι το αποτέλεσμα της  συνεργασίας του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και της επιστημονικά υπεύθυνης λειτουργίας του Κ.Υ. Ευαγγελίας Λιαποπούλου. Συγκεκριμένα πρόκειται για ψηφιακό έγχρωμο υπερηχογράφο κατάλληλο για εξετάσεις σε όλα τα όργανα και αγγεία και σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής. Το κόστος του υπερηχογράφου θα αποτελέσει χορηγία της εταιρείας GREEK WINDPOWER M.A.E. και θα παραδοθεί άμεσα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άνδρου τόνισε: « Ο Δήμος μας εργάζεται με σχέδιο και ρεαλισμό ώστε να στηρίξει τις δομές υγείας του νησιού μας. Η άριστη συνεργασία μας με τις δομές υγείας του νησιού δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία την «εποχή του κορονοϊού» και συνεχίζετε και σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες μας. Η στήριξη του ευαίσθητου τομέα της υγείας αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα. Αποτελεί βασικό στόχο για την νέα Δημοτική Περίοδο.

Σε συνεργασία με τα κληροδοτήματα του νησιού, και με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και απαλλαγμένοι από δυσλειτουργίες που για χρόνια κρατάνε υποβαθμισμένες τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας θα δουλέψουμε προς όφελος του κάθε απλού πολίτη. Θα εργαστούμε ώστε και στον τομέα της υγείας να φτιάξουμε την Άνδρο που ονειρευόμαστε, που  αξίζει σε μας και στις επόμενες γενιές. Είναι προσωπική μου δέσμευση και θα γίνει πραγματικότητα».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή κάθε δωρεά προς το Κ.Υ. Ομως ποιός θα τον δουλέψει τον υπερηχογράφο; Υπάρχει σήμερα κάποιος πιστοποιημένος γιατρός στο Κ.Υ να τον χρησιμοποιήσει ή όποτε εμφανισθή κάποιος ειδικά εκπαιδευμένος γιατρός, θα δουλεύει;
Πρώτα χρειάζεται επάνδρωση με ειδικότητες το Κ.Υ και οι νέοι αυτοί γιατροί να έχουν εκπαιδευθεί σε υπερηχογραφικό έλεγχο στον τομέα του ο καθένας. Τότε θα πιάσει πραγματικά τόπο το νέο μηχάνημα.
Ο δήμαρχος με την διοικούσα επιτροπή του Κ.Υ και τους ντόπιους πολιτικούς ας ταρακουνήσει το υπουργείο για την στελέχωση αλλά και την αναβάθμισή του(που είσαι καημένε Δημήτρη).......

This comment was minimized by the moderator on the site

της σημερινής διοίκησης οι ανεμογεννητριάδες!!! Καλύπτουν έξοδα μελετών (π.χ. Πολιτιστικό Γαυρίου) , χαρίζουν ψηφιακό υπερηχογραφο (αλήθεια ποιος θα τον χειρίζεται στο υποστελεχωμένο κέντρο υγείας?)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Φυσικά δεν περιμένετε να αναρτήσουμε συκοφαντίες κατά προσώπων; Δεν είμαστε αφελείς να τρέχουμε στα δικαστήρια για ένα σχόλιο. Την πάθαμε μια φορά. Φτάνει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ωωωωω Γκολ απο τα αποδυτηρια!!! Χαχχααχαχα Μπραβο Δημαρχε!! Για 20 χρονια εσυ θα βγαινεις!!