Ξεκίνησε ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός στο Κόρθι.

Ένα ακόμα δημοτικό έργο ξεκίνησε την λειτουργία του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Έναρξη λειτουργίας και  αγιασμός για τον βρεφονηπιακό σταθμό Κορθίου

Με χαμόγελα και παιδικές φωνές, ξεκίνησε σήμερα 4 Οκτώβρη 2023 η  σχολική χρονιά για τους λιλιπούτειους μαθητές του νεοσύστατου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού  Κορθίου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΟΥΔΗΣ». Παρουσία του Δημάρχου Δ Λοτσάρη πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του βρεφονηπιακού σταθμού. 

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδριακού κέντρου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ». Ο σταθμός έχει 2 τμήματα και μπορεί να φιλοξενήσει  έως 6 βρέφη και 15 νήπια αντίστοιχα. Το κόστος εκσυγχρονισμού και προσαρμογής του κτιρίου κάλυψε η οικογένεια Λαούδη. Την μελέτη εκπόνησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τον αγιασμό, ο Δήμαρχος Άνδρου Δ Λοτσάρης τόνισε΅:

«Ξεκινά σήμερα η λειτουργία μιας απαραίτητης δομής για την περιοχή του Κορθίου και ευρύτερα για το νησί μας. Μια δομή που θα επιτρέπει στα νέα ζευγάρια να γυρίσουν στο νησί μας, να εργαστούν, να προκόψουν και να είναι ήσυχα ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Λαούδη για την οικονομική κάλυψη της επένδυσης. Για μια ακόμη φορά τα αδέρφια Λαούδη απέδειξαν πόσο κοντά είναι στο νησί μας και ειδικότερα στο Κόρθι. Είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν για το καλό του τόπου μας.

Να ευχαριστήσω τις κ.κ. Καλλιόπη Ψαρριώτη και Εύη Κρεμμύδα καθώς την Τεχνική και Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Άνδρου για τις άοκνες προσπάθειες τους στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την κατασκευή του Σταθμού.

Αλλάζουμε σταδιακά το Νησί μας. Προχωράμε σε έργα και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων. Υλοποιούμε σταδιακά τον προγραμματισμό μας. Χτίζουμε την Άνδρο των επόμενων γενεών. Την Άνδρο που αγαπάμε και θέλουμε»

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet