ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Ευτυχώς την πλήρωσαν μόνο οι λαμαρίνες!!!

Ένα απροσδόκητο ατύχημα, που προκάλεσε και κυκλοφοριακή συμφόρηση για αρκετή ώρα έγινε το βράδυ της Πέμπτης 5/10 στις 19:40 στον δρόμο λόγο πιο κάτω από την Αγία Τριάδα στην περιοχή της Χώρας. Φορτηγάκι αγροτικού τύπου με άνδρα οδηγό κατέβαινε από τις Στενιές προς Χώρα. Αντιθέτως ανέβαινε αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσεως με γυναίκα οδηγό. Για κάποιο λόγο τα δύο αυτοκίνητα τράκαραν. Το φορτηγάκι που κατέβαινε παρεξετράπη της πορείας του ντεράπαρε. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Υλικές ζημιές είχε και το δεύτερο αμάξι που ανέβαινε.

Υπήρξε για αρκετή ώρα στο σημείο δυσκολία στο να περάσουν τα αυτοκίνητα που ανεβοκατέβαιναν στο σημείο. Βρεθήκαμε στο σημείο διερχόμενοι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα. 

Σε ελάχιστα λεπτά έκανε την εμφάνιση του και το περιπολικό της αστυνομίας με τον γαλάζιο φανό του να αναβοσβήνει και να φωτίζει εξώκοσμα την περιοχή του ατυχήματος.

 Χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι ο γερανός και να απομακρύνει το ντεραπαρισμένο αυτοκίνητο από τον δρόμο και να πάρει και η οδική ασφάλεια το δεύτερο τρακαρισμένο αυτοκίνητο από το σημείο. Ο δρόμος καθαρίστηκε και έριξαν πριονίδι ώστε τα λάδια που είχαν χυθεί να μην αποτελέσουν κίνδυνο για τα άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ευτυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνελλέξαμε δεν υπήρχε τραυματισμός και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet