Επείγουσα διακομιδή της μητέρας του Χ. Βουραζέρη στο Θριάσιο...

Το Σάββατο μεσημέρι 14 Σεπτεμβρίου σε τυχαίο τηλεφώνημα μας βρήκαμε τον Χρήστο Βουραζέρη λίαν αναστατωμένο.  Η μητέρα του είχε πάθει λιποθυμικό επεισόδιο. Κλείσαμε βιαστικά το τηλέφωνο καθώς ο Χρήστος την μετάφερε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Η κατάσταση εκεί διαπιστώθηκε λίαν σοβαρή. Γύρω στις 16:25 έφτασε επειγόντως το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο ήταν εκεί και περίμενε. Το ελικόπτερο που απογειώθηκε στις 16:50 μεταφέροντας την ασθενή στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Γύρω στις 21:50 επικοινωνήσαμε με τον Χρήστο για να δούμε την εξέλιξη της μητέρας του. Τον βρήκαμε στο Θριάσιο να εύχεται για ένα θαύμα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σε προσωπικό ύφος γράφουμε αυτή την είδηση. Αυτή τη φορά δεν είναι μια είδηση για κάποιον άλλο. Είναι μια είδηση που αφορά την μητέρα ενός καλού φίλου, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταθεί σε εμένα, στο Εν Άνδρω και στην Άνδρο.

Είναι μια είδηση επιπλέον ιδιαίτερη γιατί αυτό περιορισμένο σχετικά χρονικό διάστημα είχα την ευκαιρία να θαυμάσω την αμέριστη φροντίδα του γιού προς την πάσχουσα μητέρα. Κάτι που θεωρητικά είναι λογικό, πρακτικά όμως δεν είναι πάντα δεδομένο. Και ιδίως δεν είναι δεδομένο με τον τρόπο που ο Χρήστος είναι αφοσιωμένος σε αυτή. 

Με αυτά τα λίγα λόγια ευχόμαστε στον Χρήστο το θαύμα που αναζητεί να συμβεί...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet