Τέσσερις ανεξάρτητοι εμπρησμοί στη Ράχη Κορθίου!!!

 

Φωτογραφίες από το σημερινό συμβάν

Σήμερα Παρασκευή, 20/10, το μεσημέρι μετά τις 14:00, δύο ανεξάρτητες φωτιές ξεπήδησαν στην Ράχη Κορθίου. Κατέφθασε η πυροσβεστική και ο ΣΕΔΑ και μετά δίωρο κατάφεραν να τις σβήσουν.

Κι ενώ μάζευαν για να φύγουν, αφήνοντας περιφρούρηση, από το πουθενά ξεπήδησαν γύρω στις 17:00 άλλες δύο ανεξάρτητες και μεγαλύτερες  φωτιές. Εκείνη την ώρα αυξήθηκε η ένταση του αέρα και οι φωτιές άπλωσαν σε ένα μέτωπο 150 μέτρων.

Ευτυχώς οι φωτιές δεν είναι κοντά σε οικισμούς ή σπίτια. Από την πυροσβεστική και τον ΣΕΔΑ γίνεται προσπάθεια να τη σβήσουν. Η εκτίμηση της πυροσβεστικής από τον τρόπο που μπήκαν είναι πως πρόκειται για εμπρησμούς.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έι εσύ με το Έλεος, ξέρεις για πιο λόγο στο Η.Β. και στη Νορβηγία τις ανεμογεννήτριες τις βάζουν στην θάλασσα;
Θα το πεις στους ιθαγενείς ή θα το ανακαλύψουν σε τριάντα χρόνια;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανθρωπε μου, τί δεν καταλαβαινεις; Ακομα φαντασματα κυνηγας; Τα φρυγανα ειναι το προβλημα; Εαν θελει το κρατος να βαλει ανεμογεννητριες, θα τις βαλει. και θα ειναι σε μερος που φυσαει. τι δεν καταλαβαινεις. Στο φιναλε φιναλε, μαλλον οσοι ειναι εναντιων των α/γεννητριων βαζουν φωτιες ωστε να κυρησσονται οι εκτσεις αναδασωτεες και να εχει καθυστερηση το εργο. Ολος ο πλανητης εχει γεμισει α/γεννητριες. Στην Νεβαδα, στη θαλασσα στην Νορνηγια, στο Η.Β, στην Ολλανδια. Παντου α/γ εχει. Αλλα ξερω, τρωνε βελανιδια οι αλλοι. Ελεος πια σε αυτη τη χωρα. Ελεος!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Να κάψουμε τα φρύγανα μπας και φυτρώσει καμμιά ανεμογεννήτρια