ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;

 
Φωτογραφία από την γεώτρηση στο Ζαγανιάρη τον Ιούνιο του 2022.
 
Το 2022 ολοκληρώθηκε γεώτρηση και το χωριό Ζαγανιάρη υδροδοτήθηκε (μετά από χρόνια) το χωριό. Ακολούθησαν ευχαριστίες πολλές του τοπικού προέδρου προς τον Δήμο. Λίγο πριν τις εκλογές ο κάποτε ευχαριστών πρόεδρος βρήκε πως το νερό ήταν προβληματικό κι έβγαλε μόνος του ανακοίνωση απαγόρευσης!!! Ο Δήμος αιφνιδιάστηκε και ανέθεσε στην εταιρεία που κάνει μόνιμα και σταθερά τις αναλύσεις του νερού στην Άνδρο εδώ και χρόνια να δει τι συμβαίνει. Η εταιρεία έκανε τις αναλύσεις και βρήκε πως το νερό - μετά τις εκλογές - είναι καλό. Τα στοιχεία κοινοποιήθηκαν και στον πρόεδρο. Και τώρα - που πέρασαν οι εκλογές - ο πρόεδρος με νέα ανακοίνωση του "ευχαριστεί τον Δήμο" για την πιστοποίηση. Αυτά πριν και μετά τις εκλογές με το νερό στον Ζαγανιάρη της Άνδρου!!!...
 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση των ευχαριστιών εκ νέου του προέδρου για το "καλό νερό" στο Ζαγανιάρη. Ελπίζουμε τώρα που δεν έχουμε πια εκλογές να μην έχουν πρόβλημα στο Ζαγανιάρη: 
 
Αγαπητοί Ζαγανιαριώτες,
Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι τα νέα δείγματα νερού από το χωριό μας είναι πολύ θετικά. Μετά τις χλωριώσεις, το νερό είναι πλέον καθαρό και πόσιμο, σύμφωνα με την έκθεση δοκιμής που πραγματοποίησε το Eurofins Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Άνδρου για την άμεση ανταπόκρισή του στο θέμα που είχε προκύψει. Χάρη στην άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, σήμερα έχουμε καθαρό νερό για να καταναλώσουμε.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γλυνός
ΔΣ Ζαγανιαριωτών

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά την χλωρίωση!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς κατι τέτοιες κοροϊδίες μου θυμίζουν τη νίκη του Τσίπρα το 2015 που έταξε ,υποσχέθηκε , φλόμωσε στα ψέματα,συκοφάντησε,παραπληροφόρησε, πούλησε τσαμπουκά δήθεν μου και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Πηγαμε 10 χρόνια πίσω στα μνημόνια, σε εξωτερική πολιτική και ο Τούρκος απο την άλλη ήταν στο παρα πέντε να κάνει γιουρούσι μέχρι τη Πάτρα γιατί δεν είχαμε ούτε σφαίρες για πιστόλια στο στρατο. Τα ίδια θα συμβούν και τώρα στην Άνδρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Φαρσοκομωδιες επίπεδο δημοτικού σχολείου

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοί είμαστε. Τσιμπάμε στην μικροπολιτική. Τέτοια θέλουμε Διαμαντή. Ομως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Οταν δούν τι έκαναν στις 8 Οκτώβρη θα είναι πολύ αργά.