Έγινε η ονοματοδοσία της οδού Σπύρου Χαλά στην Άρνη

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στην αποκάλυψη της μαρμάρινης πλάκας που έφερε το όνομα του πρώην προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης Σπύρου Χαλά ο οποίος χάθηκε πρόωρα έχοντας όμως προλάβει να προσφέρει σημαντικά στην κοινωνία του χωριού του και στην Άνδρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος, ο επόμενος δήμαρχος και ο έπαρχος, καθώς και η βουλευτής Μονογιού, η οποία έκανε μαζί με τον πρόεδρο τού συλλόγου την αποκάλυψη της επιγραφής. Ακόμα παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν παρέστη η νέα έπαρχος.

Κατόπιν στην αίθουσα τού σχολείου - όπου και η έδρα του συλλόγου - προσφέρθηκε καφές, ρακί, γλυκά και διάφορα σνακς πού ετοίμασαν οι γυναίκες τού συλλόγου. Και έγιναν ομιλίες για την προσφορά του εκλιπόντος και τα καλά που έκανε στο χωριό, σε μοναστήρια και στην Άνδρο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αμάν πια με την Μονογιού. Όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη. Είναι κολλητή του Λάσκαρη και την προωθεί συνεχώς εδώ και χρόνια. Έλεος πια. Σε κάθε εκδήλωση του νησιού μας δίνει το "παρών". Δεν την θέλουμε.