Νεαρός κόντεψε να τσακιστεί από αδέσποτο πρόβατο!!!

 

Αγαπητό Εν Άνδρω καλημέρα,

Χθες βράδυ ήρθε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου ένας νεαρός από ένα περίεργο τροχαίο. Επέστρεφε στο σπίτι του στο Κόρθι με το scooter του όταν ξαφνικά πετάχτηκε ένα πρόβατο στο δρόμο, τον ανέτρεψε και από θαύμα τη γλύτωσε με ένα κάταγμα στο μετατάρσιο και ράμματα σε χέρια πόδια.

Θα μεταφερθεί σήμερα Δευτέρα 18/12 με το πρωινό πλοίο Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις. Σας γράφω γιατί το θέμα αυτό με τα ανεπιτήρητα ζώα στο δρόμο είναι πολύ σοβαρό. Εκτός του ότι έχω κινδυνεύσει και εγώ πολλές φορές, έχουν τσακιστεί κυριολεκτικά πολλοί νέοι τα τελευταία 15-20 χρόνια που κινούμαι στους δρόμους της Άνδρου.

Δε χρειάζεται να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία κάποιων! Στο κάτω κάτω, υπάρχει νόμος και για τα παραγωγικά ζώα, ας εφαρμοστεί.

Γ.Π. - Κάτοικος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Την μεγάλη Πέμπτη το βράδυ του 2019 επέστρεφε η κόρη και ο γαμπρός μου από την Χώρα στο Γαύριο Στην περιοχή της Παλιοπολης σε μια στροφή πετάχτηκε ένα κατσίκι και πριν προλάβουν να φρενάρουν το ζώο βρέθηκε στο παμπρίζ . Γύρισαν στο σπίτι κατατρομαγμένοι για το συμβάν. Για να τους ηρεμίσω αστειευόμενος τους ρώτησα που είναι το κατσίκι. Το πήρε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έρχονταν από πίσω μου είπαν.
Συμπέρασμα στην Άνδρο μας σε τέτοια συμβάντα στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα θύμα , ένας θιγόμενος και ένας τυχερός .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς σε πολλούς μας έχει συμβεί να συναντήσουμε πρόβατα στον δρόμο οδηγώντας .Εάν οδηγείς αυτ/το και ΔΕΝ τρέχεις μπορεί να το αντιμετωπίσεις τα μηχανάκια όμως;;;;;;;;;Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο εάν είναι νύχτα.....