Το ΕΠΑΛ Άνδρου σκορπίζει χαρά στο νησί

(Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το γράμμα του αναγνώστη μας για τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες σε όλη την Άνδρο του ΕΠΑΛ του νησιού μας. Με ακόμα μεγαλύτερη χαρά βλέπουμε πως τα παιδιά του νησιού να δίνουν χαρά σε όλους χρονιάρες μέρες - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Αγαπητό Εν Άνδρω.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή από τους Ανδριώτες η περιοδεία των μαθητών του Τομέα  Υγείας & Πρόνοιας του ΕΠΑ.Λ Άνδρου του Παραρτήματος Μουστακείου. Μέσα σε γιορτινό κλίμα  οι μαθητές συμμετείχαν στις άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις του Δήμου από τη μία άκρη της Άνδρου έως την άλλη προσφέροντας απλόχερα και πρόθυμα τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες του face painting σε μικρούς και μεγάλους.

Οι μαθητές πήγαν στο Γαύριο, στη Χώρα, στο Κόρθι  και στα Λιβάδια!  Επιπλέον παρείχαν  υπηρεσίες κομμωτικής τέχνης στους ηλικιωμένους του Εμπειρίκειου Γηροκομείου Ανδρου. Για άλλη μία φορά το ΕΠΑ.Λ ως σχολείο αποδεικνύει ότι είναι αλληλένδετο με την προσφορά και είναι συνδεδεμένο με στην  τοπική κοινωνία της Άνδρου μέσα από την επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρουν οι ειδικότητες οι οποίες το απαρτίζουν!

Κ.Μ.

Άνδρος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet