Κλοπές και ζημιές σε εκκλησίες στο Μπατσί! Δύο συλλήψεις από την αστυνομία...

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Στο Μπατσί με τους λιγοστούς μόνιμους χειμερινούς κατοίκους σήμερα πληροφορηθήκαμε για τις κλοπές που έγιναν στην εκκλησία του Αγ Γεωργίου όπου προξενήθηκαν μεγάλες ζημιές και κλάπηκαν τάματα, στον Αγ Φίλιππο και στον Αγ Νικόλαο μόνο με υλικές ζημιές κατά την προσπάθεια τους κάποιοι να εισέλθουν στους ναούς.

Επίσης τα μοναδικά ανοικτά μαγαζιά που υπάρχουν στο Μπατσί στου Μπελίτσα του αφαίρεσαν χρήματα και στον Σταμάτη απλά πέρασαν έφαγαν και δεν πλήρωσαν!

Αργυρώ Μ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1 λάβαμε το παραπάνω σημείωμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από αναγνώστρια μας. Ερευνήσαμε το θέμα και μάθαμε πως η Αστυνομία Άνδρου έχει ήδη κάνει δύο συλλήψεις. Η πρώτη νεαρού αλλοδαπού και η δεύτερη ανήλικης κοπέλας. Και οι δύο επιχειρούσαν να φύγουν από το νησί με το πλοίο. Πάνω τους βρέθηκε χρηματικό ποσό. Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί που εμπλέκονται στα όσα συνέβησαν και καταγγέλλει η αναγνώστρια μας. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σε ενα τόπο με λίγους κατοίκους την περίοδο του χειμώνα, είναι λυπηρό να γίνονται τέτεια πράγματα και να μένουν ατιμώρητα. Σήμερα οι εκκλησίες και τα εστιατόρια, αύριο τα σπίτια μας. Το δικό μου το δικό σου, το δικό του..... και πάει λέγοντας.
Ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ μας. Παραδειγματική τιμωρία για να αποτραπούν οι επόμενοι. Γ.@....... τους!!!!!!!!
Όνόματα στη δημοσιότητα και αποκλεισμός από την κοινωνία της Άνδρου. Αυτά δεν χωράνε, μην χαϊδεύετε τα αυτία τους. Δρομο!!

(Διαγράφηκε μια λέξη - Εν Ανδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro