Ελικόπτερο για έναν καφέ, αλλά και ελικόπτερο για έναν ασθενή!

Καλησπέρα σας κύριε διαχειριστή,

Με αφορμή το δημοσίευμα σας σχετικά με το ελικόπτερο πού επισκέφθηκε το χώρο προσεγγίσεις ελικοπτέρων Γαυρίου θά ήθελα να σας πω και εγώ κάποιες σκέψεις και ένα συμβάν στην Χώρα. Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε το ελικοδρόμιο τής χώρας ένα ιδίου τύπου ελικόπτερο φέρνοντας επισκέπτες απλά για να ποιούν ένα καφέ στην Άνδρο και μετά να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός για των τόπο μας και ιδίως μεσα στο  καταχείμωνο. Το ελικόπτερο έμεινε 3 ώρες και μετά απογειώθηκε.

Με αφορμή λοιπόν το δικό σας δημοσίευμα, αλλά και την προσγείωση στο ελικοδρόμιο θα ήθελα να επισημάνω τις δύο προσεγγίσεις και να προσθέσω ότι χώρο προσεγγίσεις ελικοπτέρων έχει και στο Κόρθι.  Όπως υπάρχουν πεδία για ελικόπτερα και σέ πολλούς ιδιωτικούς χώρους σε διάφορα σημεία του νησιού μας.

Ποιο είναι το ζητούμενο για να προσγειωθεί ένα ελικόπτερο; Το αν είναι πιστοποιημένο το ελικοδρόμιο; Εσείς τι λέτε ο κάθε κυβερνήτης δεν ξέρει πού πάει;  Δεν ξέρει πού πρέπει να προσγειωθεί; Φυσικά και ξέρει και επιπλέον εκτελεί και τις εντολές του πελάτη του. Όσο για όσους κάνουν τους ειδικούς θα τους έλεγα το εξής απλό: Ας έχει η Άνδρος κάτι που να έλκει τον κόσμο των πλουσίων επισκεπτών. Ας έχει κάτι για να δώσει ώθηση στον τόπο και να ξεκολλήσουμε από αυτή την μιζέρια και το αλληλοφάγωμα.

Και να είστε σίγουροι ότι τότε δεν θα μας ενδιέφερε αν τα ελικόπτερα προσγειώνονται στο ελικοδρόμιο ή και πάνω στα κεφάλια μας. Και να μην βλέπουν ελικόπτερο μόνο για να κουβαλούν ασθενείς, όπως έγινε σήμερα. Το ελικόπτερο που έφτασε και πήρε ασθενή σήμερα από την Χώρα ήταν της πυροσβεστικής γιατί δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο την συγκεκριμένη ώρα.

Ας αναπτυχθεί ο τόπος μας επιχειρηματικά ώστε να μείνουν οι νέοι μας εδώ και νά δραστηριοποιηθούν που αναγκαστικά φεύγουν για να μπορέσουν να ζήσουν. Σε αυτό το τόπο που μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται πληθυσμιακά.

Είναι πολλά που θα μπορούσα να γράψω αλλά θα γίνω κουραστικός.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία στον ιστότοπο σας και συγνώμη αν σας κούρασα...

Χ.Δ. - Χώρα 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ καλά τα λέει ο Χ. Δ