Ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας έκοψε την πίτα του

 
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Καραβοστάσι του Γαυρίου.
Ο πρόεδρος του ομίλου απηύθυνε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Εκφράζοντας την εκτίμησή του προς την οικογένεια του χορευτικού, την έπαρχο Άνδρου, καθώς και τους φίλους και τα μέλη του χορευτικού, ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξή τους και την παρουσία τους.
Υποσχέθηκε πολλές και όμορφες δράσεις για το επόμενο έτος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον του ομίλου. Τέλος, επεσήμανε την αξία της κοινότητας και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του ομίλου, καθώς και τη σπουδαιότητα της συνεργασίας για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μ' αυτά και μ' αυτά, γυρίσαμε στην αλήστου μνήμης εποχή του πρώτου ΠΑΣΟΚ με τα πράσινα και μπλε καφενεία, ή στα αρχοντοχώρια (τρομάρα τους) και τα αρβανιτοχώρια.
Σαν δεν ντρέπονται.
Τι άλλο να πεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ήταν που θα ένωναν το νησί οι άνθρωποι. Θεωρούν το καλύτερο Χορευτικό του νησιού πως απαρτίζεται από φίλους του Λοτσάρη και το σνομπάρουν. Άσε που είναι και Υδρουσαίοι. Αυτοί έχουν το Χορευτικό της Χώρας για δικό τους. Κατά τα άλλα ενότητα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ουτε ενας συμβουλος της συμπολίτευσης...
Δεν πανε καλα..Το ενα λαθος μετα το αλλο