Και στο Κυπρί τσιμεντοκολώνες!!!

(Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται το σημάδι που θα μπει ο τσιμεντοκολώνα στο Κυπρί! Τσιμεντοκολώνες παντού κι ο θεός βοηθός! Μέχρι σήμερα δεν είχαν - δυστυχώς - απασχολήσει την Άνδρο οι άθλιες τριτοκοσμικές ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ. Μόνο ένας δήμαρχος βρέθηκε στην Χώρα μια φορά κι έκανε μελέτη υπογειοποίησης των καλωδίων πριν 22 χρόνια. Κι ένας άλλος τα υπογειοποίησε πριν 12 χρόνια. Έκτοτε τσιμουδιά και οι κολώνες σκαρφάλωναν παντού. Επιτέλους η Άνδρος ευαισθητοποιήθηκε τουλάχιστον με τις τσιμεντένιες του ΔΕΔΔΗΕ. Κι άρχισαν οι πολίτες να ενοχλούνται πρώτοι. Οι αρμόδιοι και οι μηχανικοί δεν είπαν τίποτα μέχρι που περικύκλωσαν και τα μνημεία της. Έπρεπε να φτάσουν παντού για να αντιδράσουμε εδώ και ένα χρόνο. Ή, μήπως δεν αντιδράσαμε ακόμα; - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΟΥΛΙΑ - ΚΥΠΡΙ

Κύριε Μπασαντή καλησπέρα. 

Ήρθα σήμερα στην Άνδρο για εργασίες συντήρησης της επιχείρησης μου και διαπίστωσα πως οι αρμόδιοι έχουν σημαδέψει, όπως μπορώ να υποθέσω, τις θέσεις για την τοποθέτηση των μπετονένιων στύλων της ΔΕΗ και στο Κυπρί.

Το πρόβλημα , αν εξαιρέσουμε την κακή αισθητική, βρίσκεται στο γεγονός πως οι νέες θέσεις χωροθετούνται ακριβώς μπροστά από επιχειρήσεις.

Δεν βρίσκω τον λόγο που οι συγκεκριμένοι στύλοι δεν μπορούν να μείνουν στα σημεία που βρίσκονταν από πάντα ή και να αφαιρεθούν (αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν)  καθώς  δεν παρατηρώ πως την δεδομένη στιγμή εξυπηρετούν κάποιο σκοπό, πέραν του φωτισμού της οδού.

Το Κυπρί, με πολύ κόπο, δουλειά και την στήριξη πολλών και δυναμικών ανθρώπων, όπως και εσάς, προοδεύει, και είναι  αναίτιες  τέτοιες κινήσεις. Δεδομένου ότι αναγνωρίζω το ενδιαφέρον σας, ζητώ την στήριξη σας.  

Σας στέλνω φωτογραφία στο email. 

Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

ΥΓ. Μακάρι να γινόταν, οι τουρίστες να έβλεπαν τον ορίζοντα χωρίς καλώδια  και στύλους .
 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet