Μεγάλη η κίνηση για το τριήμερο! Πότε επιστρέφουν Andros Queen & Θεολόγος...

στη στεριά έχουν ή 

Όσοι σκέφτεστε για τριήμερο της Αποκριάς στην Άνδρο σπεύστε για εισιτήρια γιατί τα καράβια - για την ώρα - είναι δύο: το Andros Fast Ferries και το Superferry. Και ήδη σχεδόν έχουν γεμίσει. Αναμένεται μεγάλη κίνηση και με μόνο δύο πλοία - παρά τα όποια τοπικά - θα υπάρχει πρόβλημα.

Η Άνοιξη είναι εδώ. Ο κόσμος νοιώθει πιο χαλαρός και προγραμματίζει εξόδους. Με δεδομένο πως οι ανοιξιάτικοι προορισμοί στη στεριά έχουν ήδη πολύ μεγάλες πληρότητες ήδη οι εκδρομείς έχουν γεμίσει τα πλοία για τους κοντινούς προορισμούς. Και η Άνδρος είναι στην πρώτη γραμμή.

Από την άλλη εβδομάδα στο αμέσως επόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα υπάρξει και ενίσχυση της γραμμής με την επιστροφή του Andros Queen στη γραμμή στο απογευματινό δρομολόγιο. Επιστρέφει Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Και τα πράγματα από την άποψη των μετακινήσεων θα βελτιωθούν. Από εκεί και μετά ο Θεολόγος επιστρέφει στις 5 Απριλίου και πλέον η σεζόν στα δρομολόγια μπαίνει σε τακτική βάση με τέσσερα καράβια την ημέρα (δύο πρωινά, δύο απογευματινά) και η γραμμή μας μπαίνει πλήρης στη νέα σεζόν που όπως όλα δείχνουν ξεκινά νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet