Αρχίζουν και τα τέσσερα καράβια. Ξεκινά η καλοκαιρινή σεζόν τέλος Μαρτίου.

Φωτογραφία από την Παρασκευή 22/3 το μεσημέρι στο λιμάνι της Ραφήνας λίγο πριν ξεκινήσει το Andros Queeν το πρώτο δρομολόγιο της σεζόν και το Fast Ferries Andros το τοπικό του για Άνδρο. Πιο πέρα ο Θεολόγος ετοιμάζεται για το πρώτο δρομολόγιο της σεζόν την Τετάρτη 27 Μαρτίου. 

Έφτασε και ο Θεολόγος στη Ραφήνα και από 27 Μαρτίου - ημέρα Τετάρτη - ξεκινά τα δρομολόγια της θερινής σεζόν. Εν τω μεταξύ ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου - ημέρα Παρασκευή - το Andros Queen, τα δρομολόγια του. Στο πρώτο δρομολόγιο ήταν πλήρες επιβατών και ΙΧ καθότι τριήμερο (για Άνδρο) και του Ευαγγελισμού (για Τήνο). Το τριήμερο αυτό η Τήνος έχει την τιμητική της λόγω της γιορτής της Παναγίας και η Άνδρος λόγω εγγύτητας. 

Μια λεπτομέρεια. Το Andros Queen θα σταματήσει τα δρομολόγια του την Τρίτη για τέσσερις μέρες και θα επανέλθει οριστικά από την Παρασκευή 29 Μαρτίου για την θερινή σεζόν. Από το επόμενο Σαββατοκύριακο (30-31 Μαρτίου) και τα τέσσερα συμβατικά πλοία της γραμμής μας ξεκινούν όλα μαζί πλέον την θερινή σεζόν που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι σε νέα υψηλά επίπεδα τουριστικής κίνησης. 

Ήδη η γραμμή της Άνδρου - Τήνου - Μυκόνου είχε πολύ καλή κίνηση κατά την χειμερινή περίοδο εφέτος κάτι που οφείλεται τόσο στον θερμό χειμώνα όσο και στην αναζήτηση ευκαιριών απόδρασης από την Αθήνα τα Σαββατοκύριακα των κατοίκων. Εκτός πια από τις εθνικές οδούς γεμίζουν και τα πλοία σε κάθε μικρή ή μεγάλη έξοδο. Αυτό οφείλεται βεβαίως και στην αξιοπιστία και τα λίαν εξηπυρετικά πλοία συν το γεγονός της εγγύτητας στην Αττική της Άνδρου και της μεγάλης δημοφιλίας της Τήνου και της Μυκόνου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΆΜΕ ΑΝΔΡΟ,ΤΗΝΟ,ΣΥΡΟ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΆΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ GOLDEN STAR FERRIES KAI FAST FERRIES