«Ψήφο εμπιστοσύνης» της Vogue σε ελληνικά ξενοδοχεία. Τα δύο στην Άνδρο!...

 

Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να ανάψει στο «φουλ» τις μηχανές του τουρισμού, τα ξένα ΜΜΕ αρχίζουν να εκθειάζουν τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς, με ναυαρχίδα φυσικά τα ελληνικά νησιά. Όπως αναφέρει η βίβλος της Μόδας «Τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα είναι έτοιμα να ανταποκριθούν. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν προκαλώντας το ξύπνημα της άνοιξης και τους ανυπόμονους παραθεριστές να έχουν σπεύσει να κλείσουν πτήσεις για ένα καλοκαίρι στη Μεσόγειο».

Μάλιστα παραθέτει λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία για διαμονή σε δημοφιλή νησιά στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Ο οδηγός της Vogue για τα καλύτερα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά:

  • Μήλος: Skinopi Lodge
  • Αντίπαρος: The Rooster
  • Σίφνος: Verina Astra
  • Μύκονος: Kalesma
  • Πάτμος: Pagostas
  • Θηρασιά: Perivolas
  • Κρήτη: Ammos
  • Ρόδος: Marco Polo Mansion
  • Άνδρος: Mèlisses & Οnar
  • Tήνος: Odera
  • Κέα: Kea Retreat & One and Only

Τα δύο ξενοδοχεία από την Άνδρο που προτείνει η Vogue για διαμονή

Mèlisses, Ανδρος

Κατεβαίνοντας από έναν δαιδαλώδη χωματόδρομο (συνιστάται η χρήση τετρακίνητου οχήματος!) στη δύσβατη δυτική ακτή της Άνδρου, θα βρείτε το Mèlisses, ένα μικρό οικογενειακό B&B, μέσα σε χωράφια με οπωροφόρα δέντρα και φρέσκα βότανα και μπαχαρικά, καθώς και τον δικό του αρωματικό κήπο με εποχιακά λαχανικά που σίγουρα θα μπουν στο πιάτο σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το Mèlisses αποτελείται από πέντε απλά υπνοδωμάτια, το καθένα με θέα στη θάλασσα το οποίο διαχειρίζεται η ευγενική οικοδέσποινα, Allegra, της οποίας το υπόβαθρο στη φιλοξενία και τη γαστρονομία είναι εμφανές, καθώς μαγειρεύει, καθοδηγεί και οργανώνει εργαστήρια στην ιδιοκτησία με μια φυσική ζεστασιά και ευκολία.

«Παρόλο που βρίσκεστε πολύ μακριά από τα πλήθη του πολιτισμού (το πλησιέστερο χωριό βρίσκεται 20 λεπτά μακριά), δεν θα νιώσετε ποτέ μόνοι εδώ, ειδικά τα πρωινά, όπου θα είστε μαζί με άλλους επισκέπτες πάνω από ένα μακρύ ξύλινο τραπέζι που έχει στήσει και ετοιμάσει η Allegra», περιγράφει η Vogue.

Onar, Ανδρος

Το Onar Andros είναι ένα οικολογικό καταφύγιο που βρίσκεται σε έναν προστατευόμενο υγροβιότοπο στην ανατολική πλευρά της Άνδρου.

Μετά από μια δύσκολη διαδρομή προς αυτό το καταφύγιο με θέα τη μαγευτική παραλία Άχλα, σας υποδέχεται το φιλικό προσωπικό, ντυμένο με τα δικά του μπλουζάκια και σαγιονάρες, δίνοντας αμέσως τον παλμό για την άνετη ατμόσφαιρα του χώρου. «Η πολυτέλεια αποκτά νέα σημασία εδώ - ενώ δεν υπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως σπα ή γυμναστήριο, η ομορφιά των 10 παραδοσιακών πέτρινων σπιτιών, της πισίνας και των σκιερών καθιστικών που πλαισιώνουν το καταπράσινο φυσικό τοπίο, καθώς και τα νόστιμα γεύματα που ετοιμάζονται με υλικά που προέρχονται από τη βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα».

Η Vogue υπογραμμίζει «Το καλύτερο είναι ότι ένας τρίλεπτος περίπατος που οδηγεί τους επισκέπτες στη φημισμένη παραλία Άχλα, που φημίζεται για τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet