ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ & ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDEN STAR FERRIES!!!

To νέο πλοίο της Golden Star Ferries 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η GOLDEN STAR FERRIES σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά του F/B VOLCAN DE TABURIENTE, ενός πλοίου που θα πλαισιώσει με ιδανικό τρόπο τα δημοφιλή F/B SUPERFERRY, F/B ANDROS QUEEN, HSC SUPEREXPRESS & HSC GOLDEN PRINCESS.

Το νέο μας απόκτημα θα δρομολογηθεί ως ένα από τα νεότερα και πιο σύγχρονα πλοία που δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές θάλασσες και θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας φάσης εξέλιξης, που καθιστά την Golden Star Ferries σημείο αναφοράς στην Ελληνική ακτοπλοΐα. Παράλληλα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιωτικού συμπλέγματος που θα δραστηριοποιηθεί, στην βελτίωση των συγκοινωνιακών αναγκών και της τροφοδοσίας των τοπικών κοινωνιών.

To νέο πλοίο θα μπει στη γραμμή μας την επόμενη χρονιά.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 2006 στα Ισπανικά Ναυπηγεία Barrera, είναι εκ κατασκευής προσαρμοσμένο με όλους τους Ευρωπαικούw κανονισμούς και πρότυπα ασφαλείας και διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ολικό μήκος 130,43 μ. πλάτος 21,6 μ. βύθισμα 5 μ. ,δυνατότητα μεταφοράς 330  ΙΧ ή 60 Φ/Γ, 1600 επιβάτες, έχει μέγιστη ταχύτητα 24,5 κόμβων και φέρει πτερύγια ευστάθειας (Stabilizers). Με την ολοκλήρωση των εργασιών προσαρμογής του στα Ελληνικά δεδομένα θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, κυλιόμενες κλίμακες, σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές, γρήγορ και άνετο ταξίδι, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Θέλουμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την ανταπόκριση και την υποστήριξη τους προς τα πλοία της εταιρείας μας και να διαβεβαιώσουμε για την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών που θα παρέχονται.

Πειραιάς 23/07/2024

GOLDEN STAR FERRIES

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι νοείται ως καινούριο πλοίο; ένα πλοίο 20 ετών με τεχνολογία 40;

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Ανδρεας Δ.
μην τρεφετε φρουδες ελπιδες...οι τιμες του αργου εχουν παει σε επιπεδα προ του πολεμου της Ουκρανιας αλλα, ω του θαυματος, οι τιμες των εισιτηριων παρεμειναν στα ψηλα (υπενθυμιζω οτι απο 19 και 43 ευρω ατομικο και αυτοκινητο αντιστοιχα, πηγαν σε 25 και 50 ευρω λογω της προσωρινης αυξησης της τιμης του αργου). Η δε "ομοιογενεια" στα υψη αυξησεων , αλλα και στις ιδιες τις τιμες, μεταξυ των 2 "ανταγωνιστριων" εταιρειων ειναι σκανδαλιστικα προκλητικη. Τελευταια φορα, θυμαμαι, που δουλεψε ο ανταγωνισμος και υπηρχαν πραγματικες προσφορες, ηταν επι Πηνελοπης Α, οπου πχ, ειχε δωρεαν εισιτηριο επιστροφης ΙΧ. Δυστυχως (και προκαλει εντυπωση) ουτε στο παρον site ουτε βεβαια και στα υπολοιπα, δεν γινεται καμια αναφορα ή "πιεση" υπερ των νησιωτων και εναντια των συμφεροντων των εφοπλιστων. Αντιθετα τα διθυραμβικα αρθρα για φαντασμαγορικα "δεσιματα" σε δυνατους ανεμους και αλλα γεγονοτα ειναι συχνοτατα, Καλως, εννοειται, γινονται και αυτα, αλλα ακομα καλυτερα να στυλιτευονται και τα κακως κειμενα (οπως η σκανδαλιστικα υψηλη τιμη των εισιτηριων), οχι μονο τα καλα.

This comment was minimized by the moderator on the site

καλώς να έρθει, αλλά να υπάρξει και αναπροσαρμογή των εισιτηρίων (προ τα κάτω εννοείται!!!), καθώς και στο αργό πετρέλαιο έχει μειωθεί η τιμή και θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.... (ή μήπως όχι????)

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια χαρά θα ήταν τα αδέλφια Στεφάνου αν δεν είχαν καταδικάσει την Ανδρο με την επιλογή τους να στηρίξουν Σουσούδη. Κρίμα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σίγουρα ακριβό το εισιτήριο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πούμε
ένα μεγάλο Μπράβο στους Ανδριώτες
πλοιοκτήτες για τις επενδύσεις σε αξιόπιστα
Πλοία τα οποία μας μεταφέρουν με ταχύτητα
και ασφάλεια, προσφέροντας ταυτόχρονα
θέσεις εργασίας και καλούς μισθούς στους
Ναυτικούς μας!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια χαρα πανε οι δουλειες!!! Ολα πριμα!!! Εμ, πως να μην πανε αλλωστε με 25 ευρω ατομικο εισιτηριο για μολις 36 ναυτικα μιλια ταξιδιου?? Ακριβοτερο (συναρτησει της αποστασης παντα) και απο εισιτηριο bussines class για Λονδινο!!!!