50% μείωση εισιτηρίων στο εμπόριο μεταξύ Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου

 

Συμβολή στο εμπόριο της Άνδρου με τα άλλα νησιά τα μειωμένα ατμοπλοϊκά εισητήρια από Άνδρο προς Τήνο και Μύκονο 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας από κύκλους της ακτοπλοΐας η Fast Ferriesκαι η Golden Star Ferries αποδέχτηκαν σχετική πρωτοβουλία του επάρχου Άνδρου Δ. Λοτσάρη και όλες οι ανδριώτικες εταιρείες που θα διακινούνται από Άνδρο προς Τήνο και Μύκονο μεταφέροντας εμπορεύματα θα έχουν 50% μειωμένο εισιτήριο και για τον αυτοκίνητο και για τον οδηγό!

Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια για την επέκταση του εμπορίου μεταξύ της Άνδρου και των άλλων νησιών των Κυκλάδων, που δέχονται μεγάλο τουριστικό ρεύμα.

Αρκετές εταιρείες του νησιού μας που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα (τυροκομεία κλπ), καθώς και η Σάριζα, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους μιας και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουν με καλύτερους όρους την δραστηριότητα τους κυρίως προς την Μύκονο που δέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες και η κατανάλωση προϊόντων είναι μεγάλη.

Η Σάριζα μάλιστα όπως μαθαίνουμε σκέφτεται να επεκτείνει την δραστηριότητα της στις Κυκλάδες και για τον λόγο αυτό έχει έλθει σε επαφή και με επιχείρηση παραγωγής μπύρας της Τήνου με στόχο την συνεργασία ώστε να έχουν από κοινού καλύτερα αποτελέσματα στην Μύκονο και σε άλλα τουριστικά νησιά των Κυκλάδων.

Το σχέδιο για τα μειωμένα εισιτήρια προωθήθηκε μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες από τον έπαρχο Άνδρου. Όμως δεν θα είχε τύχη αν οι δύο σοβαρές ακτοπλοϊκές εταιρείες της γραμμής μας δεν το αποδέχονταν από κοινού. Συμπέρασμα: μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά, αλλά αν υπάρχει μυαλό και σχέδιο κάποια πράγματα ξεκινούν να γίνονται.

 «εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΥΝΕΧΙΣΕ....