Παραμένει το Αικατερίνη για καλοκαίρι. Το Andros/Επτάνησος θα έρθει στην γραμμή μας το φθινόπωρο

Ναυτιλιακού Συνεργάτη

Μάλλον δεν είναι και εύκολο να δρομολογηθεί ένα πλοίο. Αυτό έδειξε η χτεσινή αναβολή στο Συμβούλιο που πήραν τα δρομολόγια του καλοκαιριού που αφορούν το Fast Ferries Andros/Επτάνησος και πλοίο της Blue Star στην περιοχή μας με εκκίνηση το λιμάνι της Ραφήνας.

Το μεν Fast Ferries Andros/Επτάνησος ζητούσε Τήνος-Μύκονος-Νάξος ή δε Blue Star το Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ιός (δρομολόγιο που το είχε από πέρσι). Η συζήτηση δυσκόλεψε καθώς η Blue Star ήθελε να βγάλει την Ίο και να βάλει την Τήνο. Εκεί η μια εταιρεία έπεφτε πάνω στην άλλη. Τελικά μιας και το καλοκαίρι αργεί λίγο ακόμα, πήρε και ο ορισμός των δρομολογίων αναβολή και αναμένεται συμβιβασμός. Τα δρομολόγια θα οριστούν στο Συμβούλιο στις 22/5.

Θα ρωτήσετε γιατί αφορούν την Άνδρο τα δρομολόγια αυτά; Την αφορούν γιατί πλέον το Fast Ferries Andros/Επτάνησος δεν θα μπει στη γραμμή μας το καλοκαίρι. Η καθυστέρηση στον ορισμό οδηγεί οριστικά στην παραμονή του Αικατερίνη στην γραμμή μέχρι το φθινόπωρο. Τότε θα κριθούν και πάλι τα δρομολόγια και τότε θα κατατεθούν και τα χαρτιά του SuperFerry III των αδελφών Στεφάνου που θα ετοιμάζεται.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet