Το Fast Ferries Andros σε νέα γραμμή για Σύρο. Θα έρθει στην γραμμή μας Αύγουστο ή Σεπτέμβρη

Του ναυτιλιακού συντάκτη

Το Επτάνησος που μετονομάστηκε σε Fast Ferries Andros θα βαφεί με νέα χρώματα (κόκκινο-άσπρο). 

Μέσα στο καλοκαίρι ή το αργότερο στις 6 Σεπτεμβρίου το Fast Ferries Andros θα είναι στην γραμμή μας. Μεθαύριο 22/5 περνά η δρομολόγηση του από το ΣΑΣ. Έχει ζητηθεί κατ’ αρχάς η γραμμή Ραφήνα-Σύρου-Τήνου-Μυκόνου για 3 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες Ραφήνα-Τήνου-Μυκόνου.

Ανάλογα με τις πωλήσεις των εισιτηρίων  ίσως μπει κάποια στιγμή στη γραμμή μας ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι και αλλάξει με το Αικατερίνη, που θα κάνει την γραμμή Ραφήνας-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου. Διαφορετικά στις 6 Σεπτεμβρίου θα είναι στην γραμμή Ραφήνας-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου.

Το FastFerriesAndros, παρά την αρχική ιδέα να μην κάνει μεγάλες μετασκευές, στη συνέχεια αποφασίστηκε να ανακαινιστεί πλήρως όπως συνέβη και με τα άλλα δύο πλοία της εταιρείας FastFerries. Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι σε ναυπηγείο στα Αμπελάκια όπου  γίνεται μετασκευή μέσα κι έξω. Θα προστεθεί και πέργολα με ανεμοθώρακα στο πάνω κατάστρωμα.

Μετά το πλοίο θα πάει για δεξαμενισμό στην Ελευσίνα. Εκεί θα προστεθούν και δύο καινούργια σταμπιλάιζερ. Υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει δρομολόγια στη νέα γραμμή τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οχι. Η νέα γραμμή είναι ΡΑΦΗΝΑ-ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ. Μέσα στον Αύγουστο μάλλον ή στον Σεπτέμβριο ξεκινά στην γραμμή τη δική μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα πιάνει και ' Ανδρο: