Βροχή οι αιτήσεις για κάρτες στις τράπεζες της Άνδρου!

Και σήμερα ανοιχτές οι τράπεζες στην Άνδρο. Η κίνηση είναι μεγάλη από το πρωί. Κυρίως συνταξιούχοι που σηκώνουν όλοι τα 120 ευρώ της σύνταξης τους. Τα ΑΤΜ επίσης λειτουργούν κανονικά δίνοντας τα 60 ευρώ. Υπάρχει πάντα μια διακριτική παρουσία του λιμενικού ή της αστυνομίας.

Κατά τα άλλα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για …χρεωστικές κάρτες (cashcards)!!! Οι άνθρωποι που μέχρι τώρα απέφευγαν τις κάρτες …κάνουν αιτήσεις για κάρτες!!! Ίσως είναι το μόνο καλό των ημερών.

Υπάρχουν επίσης προβλήματα με παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό και οι κάρτες τους δεν ισχύουν όσο ισχύουν οι απαγορεύσεις. Από ότι λέγεται γίνονται κινήσεις κεντρικά για το θέμα.

Όλες οι τράπεζες είναι ανοικτές στο νησί. Μόνο η Πειραιώς της Χώρας είναι κλειστή γιατί είναι ανοικτό το υποκατάστημα του Γαυρίου.

Τα κλείσιμο των τραπεζών τις πρώτες μέρες προέκυψε από τον φόβο πως θα υπάρξει κόσμος που θα ζητά τα χρήματα του την Δευτέρα. Το προηγούμενο της Αργεντινής έχει στοιχειώσει όλο τον κόσμο. Όμως η Κύπρος έδειξε πως δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Και η Ελλάδα αυτές τις μέρες της κρίσης μάλλον δείχνει πως και εδώ αντιδρούμε αρκετά ψύχραιμα.

«εν Άνδρω»

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΣΤΙΠΑΡΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ρατσισμός των Καρτών
Your text to link