Επίσκεψη γνωριμίας του Andros Fast Ferries την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Γαύριο

Την Δευτέρα 3 Αυγύστου γύρω στις 18.00 το Andros Faste Ferries θα έρθει για επίσκεψη γνωριμίας στο λιμάνι του Γαυρίου όπου θα παραμείνει μια ώρα. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του θα μπορούν οι κάτοικοι της Άνδρου να το επισκεφθούν και να πάρουν και έναν καφέ σε αυτό. Το πλοίο ξεκινά αύριο Δευτέρα από τον Πειραιά για Ραφήνα. Πριν πάει θα επισκεφθεί την Σύρο γύρω στις 14.00 για να το γνωρίσουν οι κάτοικοι της Σύρου. Στη συνέχεια, όπως είπαμε παραπάνω, θα έρθει στο Γαύριο. 

Στο πλοίο την Τρίτη 4 Αυγύστου θα τελεστεί αγιασμός στις 19.00 στο λιμάνι της Ραφήνας. Την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγια του για Τήνο-Μύκονο. Την Πέμπτη 5η Αυγούστου θα ξεκινήσει το δεύτερο δρομολόγιο του για Σύρο-Τήνο-Μύκονο.

Τα δύο αυτά δρομολόγια θα κάνει εναλλάξ μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσει τα δρομολόγια από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Υπενθυμίζουμε πως καπετάνιος του Andros είναι ο καπετάν - Γιώργος Κολίτσας από το Απροβάτου. 

Ευχόμαστε στο νέο πλοίο να έχει καλά ταξίδια και με το καλό στην γραμμή μας σε ένα μήνα...

"εν Άνδρω"

 

"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προφανώς δεν σας αρέσουν οι επισκέψεις γνωριμίας. Ούτε που το καράβι λέγεται ¨ΑΝΔΡΟΣ. Τώρα το πλοίο πήγε Σύρο με την οποία θα δουλέψει τις επόμενες 4 εβδομάδες. Και μετά θα δουλέψει πια συνέχεια με Άνδρο. Γι' αυτό τον λόγο έκανε τις δύο επισκέψεις. Ακόμα όμως και με αυτό το δρομολόγιο βοηθά την Άνδρο, όπως λένε οι πράκτορες, γιατί αφήνει κενές θέσεις στα άλλα τρία πλοία της γραμμής (αφού πάει και Τήνο και Μύκονο) που αυτές τις τέσσερις εβδομάδες έχουν μεγάλη κίνηση. Είδατε που δεν τα ξέρετε όλα. Ξέρουν και μερικά οι πράκτορες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά έκανε επίσκεψη γνωριμίας σε νησιά που δεν θα πάει πρώτα ( και μη με φάτε με τη Σύρο τώρα..)?? Γιατί δεν πήγαν και Παροναξία επίσκεψη!!!:p:p:p

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Τήνο και στην Μύκονο δεν θα κάνει επίσκεψη γνωριμίας;