ΠΡΟΣΟΧΗ: Κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία. Δεν υπάρχει απεργία στη γραμμή μας.

Κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία της γραμμής μας την άλλη εβδομάδα. Αυτά ως απάντηση σε "είδηση" διατρέχει το διαδίκτυο και αναφέρει «για απεργία στα λιμάνια»! Η είδηση έτσι όπως γράφτηκε προκάλεσε ανησυχία σε πολύ κόσμο, αλλά και σε φίλους του εν Άνδρω». Το "εν Άνδρω" επικοινώνησε με τις δύο ναυτιλιακές εταιρείες της γραμμής μας και τους καπετάνιους των πλοίων, αλλά και το λιμεναρχείο και σας πληροφορεί πως δεν υπάρχει απεργία στην γραμμή μας. 

Ορισμένα site ανταγωνιζόμενα για "ειδήσεις" μετέδωσαν την πληροφορία, με παραπλανητικό τίτλο ("Σε νέα 48ωρη απεργία η ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Φεβρουαρόυ") χωρίς να κάνουν τον κόπο να διευκρινίσουν και στο ρεπορτάζ πως η απεργία των λιμενεργατών του Πειραιά δεν αφορά το λιμάνι της Ραφήνας και αυτά των νησιών μας. Συνεπώς ο κόσμος μπερδεύτηκε και ανησύχησε. Για τον λόγο αυτό το ξαναγράφουμε: όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια της γραμμής μας την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν κανονικά.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι δημοσιογραφική "επιτυχία" κι αυτή του Androsportal!!!!!!. Ο τίτλος της "Σε νέα 48ωρη απεργία η ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου" (εδώ διαγράφονται πέντε λέξεις...) ...έστειλαν την Άνδρο στα κάγκελα!!! Κρεμάσανε μια είδηση σαν περιπτεράδες στα μανταλάκια. Και συνεχίζουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro