Στις 16:50 από Ραφήνα το νέο Superferry. Φτάνει μέχρι Πάρο. Όλες οι εξελίξεις.

 

Στις 16:50΄από Ραφήνα το νέο Superferry. Πολύ κοντά στο σημερινό δρομολόγιο των 17:30΄ του Θεολόγος. Είναι εμφανές πως θα υπάρξει ανταγωνισμός.

Στις 16:50΄(5 παρά 10) πήρε δρομολόγιο το νέο Superferry. Θα πιάνει: Άνδρο - Τήνο - Μυκόνο - Νάξο - Πάρο. Στην Πάρο θα φτάνει στις 00.05΄ με 00:15΄. θα ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής το πρωί της επομένης στις 08:00΄ή 08:15΄και θα πιάνει Άνδρο γύρω στις 13:15΄-13:30΄και Ραφήνα γύρω στις 15:15΄. 

Με βάση την παραπάνω εξέλίξη θα έχουμε πλέον τέσσερα πλοία στη γραμμή. Τα δύο πρωινά και τα δύο απογευματινά. Τα πρωινα θα ξεκινούν στις 07:25 και στις 07:50. Και τα απογευματινά στις 16:50΄και στις 17:30΄. Και θα περνάνε από Άνδρο για Ραφήνα στην επιστροφή τα μεν πρωινά στις 10:15΄και στις 13:15¨-13:30 και τα απογευματινά στις 15:45΄και 16:30¨.

Είναι προφανές πως αυξάνει ο ανταγωνισμός και η γραμμή επεκτείνεται πλέον συνδέοντας την Άνδρο με την Παροναξία. Αυτό δίνει νέες ευκαιρίες για την Άνδρο και τον τουρισμό της. Μένει όμως να δούμε τι θα γίνει καιπως μπορεί να αξιοποιηθεί αυτό το νέο δεδομένο για το νησί μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για μια ακόμα φορά είμαστε υποχρεωμένοι να διορθώσουμε ερασιτεχνικό ρεποστάζ σε άλλο site της Άνδρου που γράφει πως "το Superferry θα αναχωρεί από το λιμάνι τις Ραφήνας στις 5:50 το απόγευμα"!!!  Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη προχειρότητα, αλλά και το πως καταλαβαίνουν την δημοσιογραφία κάποιες νέες κοπέλες. Κρίμα.    

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς εθελοτυφλούντες η λεζάντα επικεφαλίδα πάνω-πάνω και με διαφορετική γραμματοσειρά για ξεχωρίζει:
"Στις 16:50΄από Ραφήνα το νέο Superferry. Πολύ κοντά στο σημερινό δρομολόγιο των 17:30΄ του Θεολόγος. Είναι εμφανές πως θα υπάρξει ανταγωνισμός."
Έλεος Κ.Θ. Πως και δεν το είδες αλήθεια; Πάνω-πάνω, πρώτο-πρώτο και με αξιολογική κρίση. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι το είδαν. Εσύ πως και δεν κατάφερες να το δεις;
Τα άλλα περι διχασμού στο ξανάπα δεν με αφορούν, αφορούν αυτούς έβριζαν και βρίζουν όλους τους άλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο... και γράφουν συνεχώς ανοησίες για τους τρεις δημοτικούς σύμβουλους της πλειοψηφίας που ήταν και πρώην συνεργάτες τους...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Έλεος πια, κύριε Μπασαντή! Τέτοια αντιδεοντολογική υπο-κουλτούρα...! Τι να πει κανείς; Η καμήλα λένε δεν κοιτάει την καμπούρα της....!! Γιατί εάν κοιτούσατε και τη δική σας και κατεβαίνατε λίγο από το βάθρο της απύθμενης υπεροψίας σας, θα διαπιστώνατε το ίδιο λάθος στο κείμενο που εσείς ο ίδιος γράψατε, μειώνοντας την ερασιτέχνη -κατ' εσάς τον αδιαμφισβήτου κύρους δημοσιογράφο (!!!)-συνάδελφό σας!! Τουτέστιν, μήπως και καταλάβετε ποτέ τι λέτε και κυρίως τι γράφετε και πώς το γράφετε, σπιλώνοντας πολλές φορές συνειδήσεις , κατηγορείτε εσείς η ηλικιωμένη ΑΥΘΕΝΤΙΑ(!!!) ότι η νέα και ωραία δημοσιογράφος έσφαλε γράφοντας πως το δρομολόγιο του Superferry από Ραφήνα είναι στις 5:50 το απόγευμα αντί του ορθού 5:30 μμ.. Μα φίλε μου, κοιτάξτε το κείμενό σας, το ίδιο ΛΑΘΟΣ κάνετε και εσείς! (2η παράγρ: «Και τα απογευματινά στις 16:50΄και στις 17:50». Χα, χα! Είπατε κάτι;

Και πάψτε πια να διδάσκετε την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε»! Εάν αληθινά αγαπούσατε την Άνδρο, όπως διακαώς και με τόσο πάθος διακηρύττετε, δεν θα το κάνατε αυτό! Ναι μεν να θίγουμε τα «κακώς κείμενα» όπου συμβαίνουν και υπάρχουν αλλά και να επικροτούμε και τα όσα καλά γίνονται από τη Δημοτική Αρχή! Γιατί, παρά τις όποιες αβλεψίες,-που πάντα σε όλους τους θεσμικούς και διοικητικούς φορείς υπήρχαν και θα υπάρχουν, ο αναμάρτητος άλλωστε πρώτος τον λίθον βαλέτω-, και καλά προς όφελος του συνόλου γίνονται και ορθές πρωτοβουλίες λαμβάνονται! Το νησί χρειάζεται ομόνοια και συνεργασία από όλους! Αυτό θα έπρεπε πρωτίστως να επιδιώκετε με τη δύναμη της πένας σας...! Ενώ εσείς....,τι είχες γιάννη, τι είχα πάντα!

Με αγάπη για την Άνδρο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί «επισκέπτες» η δημοσιογραφική απάντηση προς τους φίλους ή τις φίλες σας ήταν όντως μεγάλη! Αλλά εμμέσως συμπεριλάμβανε και εσάς: τους «επισκέπτες» της εξουσίας του Δήμου Άνδρου!! Για τον λόγο αυτό απαντήσατε με σχόλια όλοι μαζί «ομοθυμαδόν»! Από τα σχόλια σας αναρτήσαμε μόνο δύο ενδεικτικά του επιπέδου σας. Τα άλλα ας τα αναρτήσετε εσείς στο δικό σας site που πολλοί το γράφουν: «δεύτερο γραφείο τύπου του δήμου Άνδρου!»
Για τον λόγο αυτό άλλωστε το «υπερασπιστήκατε», κατά την συνήθεια σας, ανωνύμως! Δικό σας «έργο» είναι αυτή η πρόχειρη δημοσιογραφία με τακτικές «αποκλειστικές» δηλώσεις σας για ανύπαρκτα θέματα προσπαθώντας να κάνετε εντύπωση!
Για να μάθετε: παρεμβήκαμε τρεις φορές τελευταία γιατί οι πληροφορίες ήταν εξόφθαλμα λάθος ή ήταν γραμμένες έτσι που μπέρδευαν τον κόσμο που πήρε τηλέφωνο. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι πολλοστή.
(α) Να σας θυμίσω την «δημοσιογραφική επιτυχία» «για το φλουρί του δημάρχου» και το «μεγάλο έργο της μελέτης για τα στερεά απόβλητα» που όταν την ανοίξαμε και την διαβάσαμε στο Εν Άνδρω κατέρρευσαν οι μύθοι κι άλλα λέγατε στο Συμβούλιο, άλλά στο δελτίο τύπου και άλλα στο site των διαρροών σας! Και που όταν εμείς αναρτήσαμε την κριτική μας Πιτροφός και Ζαγανιάρης άρχισαν να ψάχνονται!
(β) Να σας θυμίσω την «δημοσιογραφική επιτυχία» για το πλοίο Άγιος Γεώργιος που πέρσι οι φίλες σας έγραφαν πως θα ερχόταν τον Οκτώβριο, τον Γενάρη, τον Μάρτη! Και δεν ήρθε ΠΟΤΕ. Εμείς τότε απλώς παραθέταμε πληροφορίες για την κατάσταση της εταιρείας και εκφράζαμε την αμφιβολία μας.
Δυστυχώς αντί για το έργο σας ασχολείστε μόνο με το πάρεργο της αυτοπροβολής σας. Αλλά κι αυτή την κάνετε το ίδιο πρόχειρα και ερασιτεχνικά.
Καλημέρα σας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη πολυ μεγαλη απαντηση για το τίποτα.........έλεος πια....

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως είναι γνωστό σχόλια με ύβρεις ή προσωπικά υπονοούμενα δεν δημοσιεύονται.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σε πιο site αναφέρεστε αστυνόμε?

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί φίλοι το εν λόγω site δεν είναι το πρώτο λάθος που κάνει. Θυμίζω πως μπέρδεψε τον κόσμο με το «ρεπορτάζ» της απεργίας των λιμενεργατών του Πειραιά. Το δελτίο τύπου έγραφε για απεργία των λιμενεργατών και οι διαχειριστές είχαν τίτλο για απεργία της ΠΝΟ (άρα και στην Ραφήνα)!!! Και επίσης μπέρδεψε και πάλι με το «ρεπορτάζ» «για επτά πλοία στην γραμμή μας», ενώ η αλήθεια ήταν πως 7 ζήτησαν δρομολόγιο! Το τι θα γίνει είναι άλλο πράγμα. Άλλο τι ζητάνε οι εταιρείες και άλλο τι γίνεται στο τέλος. Τέλος και το σημερινό «ρεπορτάζ» είναι διάσπαρτο από λάθη. Απλώς επισημάναμε το πιο εξόφθαλμο γιατί και πάλι μπέρδευε τον κόσμο.
Αναλυτικά:
(α) «…θα κάνει διανυκτέρευση στην Πάρο, ενώ όσοι Ανδριώτες επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενούνται στο πλοίο κατά τη διάρκεια της νύχτας.»
Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοεί ο γράφων ή η γράφουσα το «ρεπορτάζ» με την παραπάνω ατελή φράση; Θα μένουν οι ανδριώτες που πάνε Πάρο για ένα βράδυ (!!!) και θα γυρίσουν το πρωί πίσω; Θα μένουν οι ανδριώτες που πάνε Πάρο το πρώτο βράδυ που φτάνουν για να μην ψάχνουν για ξενοδοχέιο;
(β) «…Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης εδώ και αρκετό διάστημα είχε στείλει επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας κατά την οποία υποστήριζε την αναγκαιότητα της νέας γραμμής, η οποία θα δώσει την ευκαιρία ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Άνδρου με ακόμα δύο νησιά.»
Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοεί ο η γράφουσα ή ο γράφων το «ρεπορτάζ» με την παραπάνω ασύντακτη φράση; Πόσα νησιά θα συμπεριλαμβάνονται στο δρομολόγιο; Πέντε ή επτά; Αυτό το «θα δώσει» είναι λάθος διατύπωση καθώς είναι σε λάθος χρόνο και δημιουργεί την εντύπωση πως ο Σουσούδης μιλά για 7 νησιά!!!
Σταματώ εδώ. Φίλοι μου ένα άρθρο ή ένα ρεπορτάζ θέλει γνώση, συγκρότηση, προσοχή, διασταύρωση. Οι διαχειριστές της εν λόγω σελίδας βιάζονται να βγάλουν είδηση, αλλά ή προχειρότητα περισσεύει. Δεν τσεκάρουν τι λέει μια πληροφορία, κρεμάνε στα μανταλάκια διάσπαρτες ειδησούλες για όλα και για τίποτα. Δεν γνωρίζουν τα θέματα. Και το χειρότερο δεν ξέρουν ή βαριούνται να βρίσκουν θέματα και να κάνουν ρεπορτάζ. Αρπάζουν ειδήσεις από οπουδήποτε (facebook, αντιγραφή θεμάτων από το Εν Άνδρω κλπ).
Σταματώ εδώ. Υπάρχουν και άλλα. Αλλά ας μείνουμε μέχρι εδώ σήμερα.
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εισαι απλα απαραδεκτος και μισογυνης..!! Κριμα.

Περισσότερα