Ξεκινά και δεύτερη ενδοκυκλαδική γραμμή Σύνδεση Άνδρου - Σύρου και δεύτερη φορά την εβδομάδα.

Φαίνεται πως θα ξεκινήσει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια ξανά το Aqua Spirit υπό νέα ιδιοκτησία το προσεχές διάστημα όπως μάθαμε από πράκτορες του Πειραιά. Η νέα γραμμή θα κριθεί τέλος Μαρτίου και αν ξεκινήσει το δρομολόγιο θα περνά από Άνδρο μάλλον κάθε Παρασκευή πρωί και θα επιστρέφει το απόγευμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το Άρτεμις της HellenicSeaways και περνά κάθε Τέταρτη 09:30’ από Άνδρο για Τήνο – Σύρο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το πρακτορείο Α. Στυλιανού, που έχει το Άρτεμις, αν μπει και το Aqua Spirit στη γραμμή (ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και θα γίνει στο τέλος του μήνα) θα είναι υπό την ιδιοκτησία της SeaJets και πλέον θα υπάρχουν δύο πλοία στην ενδοκυκλαδική γραμμή όπως πριν. Το δεύτερο το Aqua Spirit μάλλον θα είναι όπως παλιά κάθε Παρασκευή. Αν ακολουθήσει το προηγούμενο δρομολόγιο θα περνά από Άνδρο 07:00 για Τήνο – Σύρο (3 ώρες ταξίδι περίπου) και θα αναχωρεί για Άνδρο από Σύρο το ίδιο απόγευμα στις 16:00. Με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετηθεί καλύτερα η Άνδρος καθώς μπορεί κάποιος να φύγει το πρωί και να έχει όλο τον χρόνο να επισκευθεί τις δημόσιες υπηρεσίας ή να κάνει τις δουλειές του και να επιστρέψει το βράδυ από Σύρο χωρίς διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Σύρο (Cyclades24) το πλοίο ολοκλήρωσε την Παρασκευή 11 Μαρτίου τον δεξαμενισμό του. Το πλοίο βρισκόταν στο Πέραμα από τις 4 Μαρτίου για συντήρηση και αλλαγή ιδιοκτησιακών σημάτων.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet