Το πρώτο δοκιμαστικό του νέου Superferry. Στα 21 ½ μίλια η ταχύτητα.

 

Το νέο Superferry (φωτο: Εν Άνδρω)

Σήμερα στον Σαρωνικό το νέο Superferry έκανε το πρώτο δοκιμαστικό ταξίδι του μετά την μετασκευή του. Το ταξίδι ήταν καλό και το πλοίο έπιασε στην κορύφωση τα 21 ½ μίλια. Καπετάνιος σε αυτό το ταξίδι ήταν ο καπετάν-Κώστας Τζώρτζης. Στο ταξίδι διάρκεσε πέντε ώρες (από 08:00 μέχρι 13:00) και συμετείχαν όλα τα συνεργεία που δούλεψαν στην μετασκευή, καθώς και ο πλοιοκτήτης  Γιώργος Στεφάνου και ο νηογνώμονας της κλάσης. Η πλεύση ήταν εξαιρετική χωρίς κραδασμούς ή κάποια προβλήματα.

Το νέο Superferry (φωτο: Εν Άνδρω)

Σύμφωνά με τον πλοιοκτήτη Γιώργο Στεφάνου το πλοίο θα μπορούσε να πάει και πιο γρήγορα, αλλά οι μηχανές μετά από αρκετό καιρό ακινησίας έπρεπε να αυξήσουν σταδιακά την ισχύ τους. Όπως όλα δείχνουν με την ολοκλήρωση της ξενοδοχειακής υποδομής το πλοίο θα είναι έτοιμο για να ξεκινήσει τα δρομολόγια του, σύμφωνα με νεότερη δήλωση του Γιώργου Στεφάνου περί τα τέλη Ιουνίου.

«Εν Άνδρω» 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό θα ήταν αν πρίν κάνεις ανάρτηση ενός άρθρου, να έριχνες μια ματιά σε τυχόν ορθογραφικά ή εκφραστικά λάθη. Κρίμα είναι...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν εννοείτε το συγκεκριμένο άρθρο έχετε δίκιο, αλλά έπεσε το site δύο φορές λόγω αναβάθμισης και ξαναγράφτηκε πρόχειρα πάνω στο πάνελ..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ετοιμάζεται το τέρας! το πλοίο θα αφήσει εποχή! Με το καλό σε δρομολόγια καλότυχο και καλοτάξιδο!