Δευτέρα αλλαγή φρουράς στο SuperFerry II - Τετάρτη αγιασμός στο νέο SyperFerry

 

Από Δευτέρα ο καπετάν Τάσσος τρέσσος αναλαμβάνει το νεο SuperFerry και ο καπετάν Θανάσης Χαλάς το SuperFerry II. Στο νέο πλοίο θα γίνει αγιασμός την Τετάρτη και θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες δρομολόγια. (Φωτο: Εν Άνδρω).

Κυριακή βράδυ (26/6) μετά το νυχτερινό τοπικό δρομολόγιο για Άνδρο ο καπετάν Τάσος Τρέσσος, μετά από 5 χρόνια πρώτος καπετάνιος, ξεμπαρκάρει από το SuperFerry II των αδελφών Στεφάνου και Δευτέρα πρωί (27/6) αναλαμβάνει πρώτος καπετάνιος στο νέο SuperFerry της ίδιας εταιρείας. Όπως έχουμε γράψει εδώ και ένα μήνα στο SuperFerry II πρώτος καπετάνιος θα αναλάβει ο 33χρόνος καπετάν Θανάσης Χαλάς. 

Το νέο SuperFerry για την ώρα συνεχίζει τις προετοιμασίες του γιατί την Τετάρτη το βράδυ στις 20:00 στο λιμάνι της Ραφήνας θα γίνει στο πλοίο αγιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αγιασμό στο νέο πλοίο της γραμμής μας θα τελέσει ο μητροπολίτης Άνδρου-Σύρου Δωρόθεος ΙΙ. Μετά το πλοίο θα μείνει στη Ραφήνα και θα ολοκληρώσει τα χαρτιά του για να μπει στη γραμμή. Όπως μας είπε ο Δημήτρης Στεφάνου αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει δρομολόγια το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κάτι που θα ξέρουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα.

"Εν Άνδρω" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet